Kimaradtak a lehetőségek | Pápa Ma

Kimaradtak a lehetőségek


2017-07-21 21:21:18  | cikk: Haraszti Gábor  | A legutóbbi megyei első osztályú labdarúgó bajnokság két riválisa, a Perutz FC és Balatonfüred találkozott a nyári felkészülés soron következő találkozóján. A péntek kora esti összecsapás már a második meccse volt a héten a fiúknak – ahogy arról beszámoltunk szerdán Sárvárral találkoztak a mieink. A Balaton-partiak ellen a Szigeti – Udvardi, Kovács, Domján, Kozma – Iványi, Horváth T., - Farkas, Koncsag, Tar – Németh kezdővel rohamozták a sárga-kékek a vendég kaput. A Sárvár elleni 90 perchez hasonlóan - ahogy arra számítani lehetett - a házigazdák domináltak, melynek köszönhetően több gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, melyek sajnos kivétel nélkül kimaradtak. A második félidőben Sánta, Hanzl, Szabó és Baldauf is pályára lépett, és továbbra is a mieink irányítottak, kapujuk elé szegezték a füredieket, akiket két-három alkalommal csak a kapufa segített ki. A meccsen a rossz helyzetkihasználás miatt így nem született gól, 0-0-val vonultak öltözőbe a felek, ami viszont ennél is rosszabb hír, hogy Horváth Tamás bokasérülést szenvedett, így Böröczky Bálinthoz és Somogyi Richárdhoz hasonlóan nem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza. Marton Miklós a lefújás után azt mondta, a kidolgozott helyzetek alapján az első húsz percben el kellett volna dönteniük a találkozó végkimenetelét.
- Az első félidő első felében számtalanszor a védelem mögé tudtunk kerülni, viszont a lehetőségeink kimaradtak. Ezután jobbára mezőnyben folyt a játék, a második felvonásban viszont megint csak magunkat okolhatjuk, hogy nem tudtuk mattolni az ellenfél kapusát. Összességében azt tudom mondani, hogy egy brusztolós meccsen vagyunk túl, melyen kijöttek a hibáink, amiket orvosolni kell a következő három hétben.
A Perutz vezetőedzőjétől megtudtuk, a korábban érkezett Sánta András után Németh László személyében újabb játékost igazolt a Pápa, a 25 esztendős középpályás Szegedről érkezett a Perutzba, a labdarúgó pályafutása Csornáról indult, majd játszott a Sopron és az Ajka csapataiban is, összesen pedig 102 alkalommal lépett pályára az NB II-ben. Marton Miklós elmondta, a keret nagyjából kialakult, egy gólerős támadót azonban szeretnének még igazolni.
A Perutz július 29-én 11 órától az RKSK-t fogadja a stadion centerpályáján.

Képek:


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-28 18:46:16

Megint kikapott idegenben a Perutz FC


2018-07-19 19:58:15

Nyolc hazai bajnoki vár idén a Perutz FC-re


2018-07-18 19:36:13

Megtört a gólcsend


2018-08-01 20:03:25

Szurkolói ankét