A Mária Rádió adóberendezésének cseréjére gyűjtenek


2017-08-14 21:04:54  | cikk: Babos Petra  | 


A Mária Rádió adóberendezésének cseréjére gyűjtenek főképe
Elavult a Mária Rádió adóberendezése, ezért ki kell cserélni. A pápai adás jelenleg kölcsönadóval működik, amit mielőbb sajátra kell cserélni. Gyűjtést szerveztek, adományokat várnak, hogy felgyorsítsák a cserét, s megkönnyítsék a központi költségvetést. Salgó Ferenc lelki vezetőtől megtudtuk, 6 éve sugároz az FM 90,8-on a Mária Rádió. A 24 órás műsoridőből napi négy óra a pápai, 16 és 20 óra között.
-A rádiót nagy örömünkre sokan hallgatják, de ahhoz, hogy ez így maradjon, az elöregedett technikát modernebbre kell cserélni, aminek ára 1,5 millió Ft-ba kerülne. A rádió sok ember számára jelent vigasztalást, bátorítást, békét, hitben való megerősítést. Az országban a Mária Rádió Egyesület működteti a rádiót, de a kiadás sokszorozódik, hiszen a várpalotai, sárvári, ajkai és celldömölki adók felújítása is szükségessé vált ezzel egyidőben. A nagy kiadás feltételeit nem könnyű megteremteni, ezért kérjük minden adakozni szándékozó segítségét. Aki teheti, a Szent Anna, a Szent József és a Szent Benedek Plébánián kihelyezett perselyekben helyezheti el adományait. A Szent Anna Plébánián hivatali időben, hétfőn és szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 12 óráig, kedden pedig 14 és 17 óra között lehet adományozni. Természetesen Pápa vonzáskörzetében is hallgatható a rádió, s adakozhatnak a hívek, ők a helyi plébánosnak adhatják le az erre a célra szánt adományaikat -hangsúlyozta a lelki vezető.
Salgó Ferenc köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki hallgatja a rádiót, s támogatja is a működését, az adóberendezés cseréjét.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: adomány
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet