Megszakadt a Lombard II veretlenségi sorozata


2010-05-02 20:13:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Megszakadt a Lombard II veretlenségi sorozata főképe
Az NB III-as bajnokság 21. fordulójában a Lombard Pápa a bajnokság második helyén álló Lipót csapatát fogadta a műfüves pályán. Nagy Mihály a mérkőzésre Bali Péter személyében mindössze egy visszajátszó játékost kapott, ráadásul az NB III keret is sérülések miatt igencsak megfogyatkozott, hat standard játékos nem állhatott a mester rendelkezésére, a mieink a Hajgató, Domján, Megyesi, Németh, Kaszás, Szabó, Kiss, Füredi, Nyári, Bali, Palkó összeállításban léptek pályára. Az első félidőben nem esett találat, a második játékrész elején Burkus Máté révén megszerezték a vezetést a vendégek, majd a 87.percben Dömötör Dávid is beköszönt Hajgató kapujába, kialakítva ezzel a 0-2-es végeredményt. Nagy Mihály szerint reális eredmény született, bár ha csapata kihasználta volna az előtte adódó lehetőségeket, legalább 1 pontot itthon tudtak volna tartani.

- Kiegyenlített mérkőzés volt, szerintem nem érdemeltünk vereséget, attól függetlenül, hogy az ellenfél mindkét kidolgozott helyzetét belőtte, mi pedig a kínálkozó lehetőségeinket kihagytuk. Az első csapathoz hasonlóan nálunk is sok a sérült, Kocsis az utolsó edzésen sérült meg, de örülök, hogy a pápai illetőségű 17 éves Horváth Tamás jó játékkal bemutatkozhatott az NB III-ban. Jövő héten a Badacsonytomajt fogadjuk, reményeim szerint a sérültek meggyógyulnak, és itthon tudjuk tartani a 3 pontot.

További eredmények:

Celldömölk – MTE 1904 4-0

Bük – Csorna 1-2

Haladás – Sárvár 4-1

Sopron – Csesztreg 1-0

Badacsonytomaj – Veszprém 0-2

Répcelak – Körmend 2-0

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-23 20:12:41

A Katalák csapata volt ismét a legjobb


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 10:31:17

Szakmai szeminárium a Pápai Küzdősport Centrumban


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 11:39:38

Darts: Lezárult a ligaverseny


ajánlott cikk főképe

2019-12-31 16:56:22

Esztendőzáró futóverseny