Véget ért a Lovasmajális


2010-05-02 20:22:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a Lovasmajális főképe
Reggel 9 órától a Lovasiskolában díjugrató versennyel egybekötött lovasmajálist rendezett a Pápai Lovasiskola. A díjugrató versenyszámokon kívül az érdeklődők többek között lovasíjászbemutatót, nemzetőr lovas karusszelt, fogat- és pusztaötös bemutatót tekinthettek meg a nap során, ezen kívül egész nap a kicsiknek pónilovaglásra valamint sétakocsikázásra volt lehetőség, de a népművészeti és hagyományőrző vásározók is népszerűek voltak. A díjugrató versenyre Veszprém, Vas, Zala, Somogy és Győr-Moson-Sopron megyéből összesen 110 nevezés érkezett, Kocsis László, a Lovasiskola üzemeltetője szerint a nap beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

- Elégedett vagyok a versenyzők és a kilátogatók létszámával, délelőtt a kisebb ugrószámok mentek le, tehát a kezdő lovas, kezdő ló kategóriák, a nagyobb ugrószámok pedig délután következtek. Mivel még csak most indul a szezon, a pálya megtervezésekor igyekeztünk kicsit könnyebb, szellősebb, nagyobb ívű pályát kialakítani. A pápaiak közül Király Krisztinának sikerült egy első helyet szereznie, Nagy Zsuzsanna, Kovács István, Böhm Szabolcs sajnos nem ért el helyezést. Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket, mindent egybevetve sikerként értékelem a mai napot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-06 18:17:29

Dr. Áldozó Tamás: Soós Imre kérjen bocsánatot, aztán amilyen gyorsan érkezett a közéletbe, olyan gyorsan távozzon is onnan!


ajánlott cikk főképe

2019-06-16 23:25:12

Megannyi játék és foglalkozás a Várkertben


ajánlott cikk főképe

2019-07-02 22:26:49

Túlnőtt növények akadályozzák a hulladékszállítást


ajánlott cikk főképe

2019-06-24 21:47:23

A városi fejlesztésekről szólt a Gyurátz Ferenc Gondolkodó Kör összejövetele


PÁPA időjárás