A nyugdíjasok nem érdemelnek ilyen kijelentéseket - dr. Kovács Zoltán sajtótájékoztatója


2017-08-28 20:24:09  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


A nyugdíjasok nem érdemelnek ilyen kijelentéseket - dr. Kovács Zoltán sajtótájékoztatója főképe
A Jobbikban „cukiság kampány” zajlik, ugyanakkor nem látjuk, hogy a párt elnökének milyen is a valódi arca – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő mai, Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyugdíjasokat sértő közösségi bejegyzései kapcsán tartott sajtótájékoztatóján. „Szájukból szennyvíz folyik”, „szemeikben gyűlölet lobog”, „bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezekkel” – idézett néhányat az említett mondatok közül.
„-Mi a magunk részéről felszólítottuk Vona Gábort, hogy kérjen bocsánatot a nyugdíjas társadalomtól. Erre egy hónap nem volt elegendő. Ezért úgy gondolom, hogy talán a helyi Jobbik elnökébe több emberi érzés szorult és bocsánatot kér a helyi nyugdíjasoktól az elkövetkező időszakban.” – mondta dr. Kovács Zoltán, majd hangsúlyozta, nem jó ilyen szinten békétlenséget szítani a társadalom különböző csoportjai között. Főként úgy nem, hogy ezt az országot nagyanyáink és nagyapáink húzták ki a bajból a háború után, viselték a háborús nehézségeket, majd a Rákosi- és Kádár-korszak nehézségeit, tulajdonképpen újraépítették az országot, nevelték a szüleinket és bennünket, tehát nem érdemelnek ilyen kijelentéseket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-07 13:14:21

Pénteki piac-siker


ajánlott cikk főképe

2018-08-18 13:43:31

Átadták a felújított és bővített falumúzeumot Tapolcafőn


ajánlott cikk főképe

2018-10-05 22:21:19

Batthyány Lajosra emlékeztek a városbarátok


ajánlott cikk főképe

2018-07-13 15:32:16

A kórház főigazgatója volt a GYFGK vendége