Tíz emberrel is nyert az U19


2017-09-01 11:08:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tíz emberrel is nyert az U19 főképe
Az U15-ös csapat után a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es alakulata is hazai pályán vágott neki a pontvadászatnak. Igor Nicsenko tanítványai Balatonfüreddel találkoztak a stadion centerpályáján. A vendégek a 9. percben a hazai kapus hibáját kihasználva hamar megszerezték a vezetést, tíz perccel később büntetőből Farkas egyenlített. Fél óra játék után Gulyás révén sikerült a fordítás a PELC-nek, majd a szünet után a mezőny egyik legjobbja, Molnár duplázta meg a pápai előnyt 3-1. A 65. minutumban Horváth buta kiállítása miatt emberhátrányba került a Pápa, emiatt a 81. percben Koltai szépíteni tudott. A hátralévő tíz percben futószalagon jöttek a füredi lehetőségek, ám Dokter kapus többszörösen jóvátéve első félidei hibáját, bravúrt-bravúrra halmozott, így egygólos PELC sikerrel ért véget a mérkőzés.
- Megérdemelte a csapat a három pontot, igaz idegesen kezdtünk, az első húsz percben nem úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük - nyilatkozta a lefújás után Igor Nicsenko, a PELC edzője. Ezután aztán megnyugodtunk, feljavult a játékunk, a srácok sokat dolgoztak, ennek köszönhetően fordítani tudtuk. Voltak hibáink, de azon dolgozunk, hogy ebből a lehető legkevesebb legyen.

PELC U19 – Balatonfüred 3-2 (2-1) Gsz.: Farkas, Gulyás, Molnár ill. Komjáti, Koltai

A pontvadászat következő fordulójában a csapat Nagykanizsára látogat.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-06-02 17:20:31

Bajnok az U16!


ajánlott cikk főképe

2018-06-14 12:46:22

Tovább a megkezdett úton - sikeres volt a pápai utánpótlásév


ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág