Átadták az autós találkozó adományát


2017-09-07 11:54:52  | cikk: pi-pa  | 


Átadták az autós találkozó adományát főképe
Augusztus közepén rendezték a 2. Jótékonysági Márkafüggetlen Autós Találkozót, melynek szervezői – az elmúlt évhez hasonlóan - a Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztálya számára gyűjtöttek adományokat. A rendezvényen 160.000 forint gyűlt össze, melyet a szervezők képviselői ma délelőtt adtak át dr. Vörös Ibolya főigazgatónak és dr. Bilinszky Zsuzsanna osztályvezető főorvosnak.
Hajas Ildikó, az autós találkozó egyik szervezője elmondta, sokat gondolkodtak azon, hogy mely intézménynek, szervezetnek ajánlják fel az adományt. Mivel a gyerekek, főként a beteg gyerekek nagyon kiszolgáltatottak és elesettek, azok a kicsik pedig, akik kórházba kerülnek, még a megszokott környezetükből is kiszakadnak, ezért úgy határoztak, adományukkal a kórház gyermekosztályát támogatják. Remélik, hogy az elmúlt évben és az idei találkozót követően felajánlott adományukkal segíthettek abban, hogy a gyerekek komfortosabb körülmények közt gyógyulhassanak.
A kórház nagy örömmel és tisztelettel fogad minden felajánlást, mondta el dr. Vörös Ibolya. Hálásak az autós találkozó szervezőinek, akik immár második alkalommal támogatták a gyermekosztályt. Az egészségügy nehéz helyzete ellenére folyamatosan próbálják javítani a gyermekek elhelyezésének körülményeit, és ehhez minden segítség elkel, lévén, hogy a gyermekosztály a kórház épületének legrégebbi szárnyában van, ahol nagyon nehéz a megfelelő, barátságos környezetet kialakítani. Most az egyik legfontosabb cél a falak festése, csempézése és a padlóburkolatok felújítása, melyhez nagy segítség lesz a ma átvett adomány.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 17:16:10

Hét turnusban kínál nyári tábort a Kékfestő


ajánlott cikk főképe

2020-04-18 16:38:40

A Katolikus Karitász is végzi segítő szolgálatát a veszélyhelyzetben


ajánlott cikk főképe

2020-09-03 22:54:09

A második világháborút megjárt pápai katonák történetei


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:26:39

Polgármesteri tájékoztató: 8 bölcsődei dolgozó második tesztje is negatív