Táncoló anyukák és babák adománya


2017-09-07 15:56:33  | cikk: pi-pa  | 


Táncoló anyukák és babák adománya  főképe
Sipos Ividő és Kangatraining – csapata a Játékfesztivál alatt tartott bemutatójuk idején gyűjtést rendeztek a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya javára. Az akcióhoz adakozó kedvű vállalkozók is csatlakoztak, így a lelkes csapat 191.200 forintnyi adományt gyűjtött össze, melynek felhasználásáról ma délelőtt egyeztetett Sipos Ividő, a gyűjtés szervezője, dr. Vörös Ibolya, a kórház főigazgatója és dr. Bilinszky Zsuzsanna osztályvezető főorvos.
-Májusban kisfiammal, Áronnal öt napot töltöttünk a gyermekosztályon, és akkor azt tapasztaltuk, hogy a körülményeken van mit javítani. – mondta el Sipos Ividő, aki szülés utáni regeneráló torna foglalkozásokat tart édesanyáknak. Így jött az ötlet, hogy az anyukák – hátukon a babáikkal - a játékfesztivál idején adjanak elő egy rövid, táncos koreográfiát, s ez idő alatt helyezzenek ki egy adománygyűjtő ládát, amibe a gyerekosztálynak szánt adományokat bárki elhelyezheti. A kezdeményezés sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az összegyűlt, közel kétszázezer forintnyi adomány.
Dr. Vörös Ibolya hangsúlyozta, mindig örömmel fogadják a kórház számára érkezett felajánlásokat, hiszen ezeknek köszönhetően az elmúlt időszakban több felújítást, korszerűsítést is elvégezhettek. Így újulhattak meg a kórházon belül egyes vizesblokkok és így kerültek új szekrények a gyermekosztály kórtermeibe is. Az, hogy a mostani adományból mi valósulhat meg, közös gondolkodásnak lesz az eredménye. A felajánlók felvetették, hogy ha lehetőség van rá, az osztály melegvíz-ellátásának javítását szeretnék támogatni. Az intézmény, szakemberek bevonásával megkeresi a legkedvezőbb megoldást, és ha van rá lehetőség, megszűnhet a gyermekosztályon a melegvízzel kapcsolatos probléma.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 22:50:30

Harsonakvartett a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 14:36:28

A magyar repülés száz esztendejéről Kositzky Attilától


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 10:09:20

Folytatódik az arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-08-26 18:30:56

Tovább mérséklődött a vírusfertőzéssel érintettek száma