Somogyi is ott lehet a Csepel ellen


2017-09-08 14:35:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Somogyi is ott lehet a Csepel ellen főképe
A Csorna és a Veszprém hétvégi sikerét követően először várja a sereghajtó pozíciójából soron következő bajnoki találkozóját a negyedik fordulóban újfent vereséget szenvedő, így továbbra is pont nélkül álló Perutz FC. Marton Miklós együttesének a középmezőnyben tanyázó Csepel otthonában kell megkezdeni a pontgyűjtést. A legutóbbi fordulóban kis híján ledolgozta háromgólos hátrányát a pápai csapat, ám a hazaiak későn ébredtek, így a bajnoki címre hajtó Kaposvár elvitte a pontokat.
- Ismét rossz hangulatban vágtunk neki a hétnek - utalt a hét eleji tréningre a Perutz vezetőedzője. – Azért dolgozunk, hogy megszakadjon ez a rossz sorozat, de ehhez nem szabad a korábban látott kapitális hibákat elkövetnünk, egyénileg és csapatszinten is sokkal jobban oda kell figyelnünk a védekezésünkre.
Javítási lehetőség szeptember 9-én a két győzelemmel és két vereséggel a nyolcadik helyen álló Csepel FC otthonában kínálkozik.
- Újfent nem számítok könnyű mérkőzésre, masszív ellenfél hírében áll a Csepel, úgy hírlik, amíg nem kap gólt, nem mozgósít nagy erőket a támadásokra. Nekünk gólt kell szereznünk, és ha ez sikerül, akkor az ellenfélnek ki kell nyílnia, ami lehetőséget ad nekünk a kontratámadásokra. Ha mindenki odateszi magát és végig fegyelmezetten futballozunk, biztos vagyok benne, hogy meglesz az első győzelmünk.
Jó hír a csapat háza tájáról, hogy Somogyi Richárd múlt héten elkezdte az edzéseket, talán a hétvégi meccsen bevethető lesz, Kovács Szabolcs és Skriba Máté viszont továbbra is maródi.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci