Jól szolgálta a felkészülést a kupameccs


2017-09-09 10:49:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól szolgálta a felkészülést a kupameccs főképe
A Magyar Kupa előselejtezőjében, az NB I/B-s ETO SZESE-Győr ellen játszotta első őszi tétmeccsét a szeptember végén rajtoló NB II-es bajnokságra készülő Bakonyerdő Pápa. Kapcsándi Zsolt tanítványainak felkészülésébe jól illeszkedett az egy osztállyal feljebb szereplő Győr elleni találkozó, melynek célja kimondva is a védekezés és a támadások gyakorlása, no meg a csapatépítés volt. A vendégek 9-21-es félidő után végül 18-43-as győzelemmel jutottak a kupasorozat első fordulójába.
- A mérkőzés az erőviszonyoknak megfelelően alakult, bíztató a bajnokságra nézve a srácok küzdőszelleme és hozzáállása, a vendégek megérdemelten jutottak tovább - tekintett vissza a meccsre a pápaiak edzője. - Kemény, hajtós meccset játszottunk, ellenfelünk pedig hozta a kötelezőt. Igyekeztünk kiadni magunkból mindent, s a nagyarányú vereség ellenére is büszke vagyok a játékosaimra, mindent megtettünk, véleményem szerint sokat fejlődtünk, nem szabad elfelejteni, hogy a két csapat eltérő célokért küzd. Örülök, hogy Körli Norbert és Vígh Dániel bemutatkozott a csapatban, mindketten sokat tehetnek hozzá a teljesítményünkhöz.
A felnőtt és ifjúsági csapat legközelebb szeptember 17-én, vasárnap lép pályára a Városi Sportcsarnokban, a hazai rendezésű V. Fodor Sándor és Horváth Károly emléktornán. A klub felnőtt csapata szeptember 24-én Győrben vág neki a bajnoki menetelésnek, első hazai találkozójukat október 1-jén vasárnap 18 órától játsszák a Szentgotthárd ellen.

Bakonyerdő Pápa - ETO SZESE Győr 18:43 (9:21)

Bakonyerdő Pápa: Bors Patrik 5 (1), Szakács Dániel 4 (2), Vígh Dániel 3 (1), Róth Gábor 2, Körli Norbert, Stall Levente, Bors Martin, Sipőcz Milán 1-1-1-1, Soós László, Tóth Dániel, Kondor János, Nagy Péter, Komjáthy István, Tolner Balázs, Korn Bence.

Képek:


Címkék: kézilabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet