Dolgozó Nők Kézilabda Tornája: Homokbödöge a győztes


2010-05-03 16:57:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Dolgozó Nők Kézilabda Tornája: Homokbödöge a győztes főképe
A Pápai Kézilabda Club szervezésében első ízben rendezték meg a kupát, melyen az Önkormányzat a Szociális otthon munkatársaival kiegészülve, az Interspar, és Homokbödöge dolgozói vettek részt. A kevés induló miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy versenyen kívül két középiskola, az Acsády és a PGSZKI csapatát is meghívják, ezzel is bővítve a torna mezőnyét, növelve a színvonalat. A torna célja az volt, a kevesebb játéklehetőséghez jutó hölgyek is összemérhessék tudásukat - tudtuk meg Horváth Anita sportmenedzsertől.

Végeredmény:

1. Homokbödöge
2. Önkormányzat +Szociális Otthon
3. Interspar

Különdíjak:
Legjobb kapus: Csicsai Veronika (Interspar)
Gólkirály: Szabó Edina (Önkormányzat)
Legtechnikásabb játékos: Gulyás Renáta (Homokbödöge)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 19:16:42

Teremben is ászok


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 19:51:38

Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


ajánlott cikk főképe

2019-11-24 16:32:44

Böröczky bombagóljával nyert a Perutz