Átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét


2010-05-03 17:09:26  | cikk: mo  | 


Átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét főképe
Dr. Kovács Zoltán polgármester ünnepélyes keretek között vehette át ma délután országgyűlési képviselői megbízólevelét a Veszprém megyei 3. számú választókerület választási bizottságának elnökétől, dr. Raffai Erzsébettől. Az alkalmon Árvai Brigitta a Kormorán együttes Isten ujja megérintett című dalát adta elő, majd Kincses László Márai Sándor szavait tolmácsolta.
Az ünnepségen dr. Raffai Erzsébet ismertette a 2010-es országgyűlési választások eredményeit. A választási bizottság a Veszprém megyei 3. számú választókerületben 3 országgyűlési egyéni képviselőjelöltet vett nyilvántartásba, Erőss Bulcsút, a Jobbik, Gőgös Zoltánt, az Mszp és dr. Kovács Zoltánt, a Fidesz jelöltjét. Április 11-én ebben a körzetben a 48473 választópolgárból 31075 fő adta le szavazatát. Az összesített szavazatok alapján az egyéni jelöltek tekintetében dr. Kovács Zoltán 20124 szavazatot kapott, ez a leadott szavazatok 65,75 százaléka. Az összesített adatok alapján megállapítható, hogy a Veszprém megyei 3. számú választókörzetben országgyűlési képviselő lett dr. Kovács Zoltán – tette hozzá a bizottság elnöke.
Az országgyűlési képviselő megköszönte kampányfőnöke, Áldozó Tamás, aktivistái, valamint a választási és szavazatszámláló bizottságok munkáját és nem utolsó sorban a választópolgárok szavazatait. Hozzátette, e cím birtokában hatalmas felelősség hárul rá, mint országgyűlési képviselőre és az Országgyűlésre,  hiszen olyan feladatokat kell elvégezni, ami hosszú ideje – a kétharmados többség hiányában – nem valósult meg. Utalt arra is, hogy a következetes, kitartó és hiteles politizálás meghozza gyümölcsét. Ígéretet tett arra, hogy tudásának, tapasztalatainak megfelelően fogja végezni munkáját annak érdekében, hogy mindenki büszke lehessen erre az országra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-26 22:26:08

Advent az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 22:17:33

Választási gyűlést tartott az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 23:51:34

Jó programok, rossz időjárás az újbor ünnepén


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 23:31:53

Támogatások, tapasztalatok - foglalkoztatói fórum a paktum projektben