Kimaradtak a lehetőségek


2017-09-12 10:58:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kimaradtak a lehetőségek főképe
A bajnoki címre is esélyesnek tartott Kaposvár ellen játszotta idei első hazai találkozóját a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lány alakulata. A pápaiak idénynyitója jól sikerült, hiszen Csákvárról 3-1-es sikerrel utaztak haza, az előző pontvadászat második helyezettje ellen is győzelemre készültek. A Rákóczi jól sáfárkodott lehetőségeivel az első félidőben, hiszen gyakorlatilag kétszer jöttek át a félpályán és mindkét alkalommal eredményesek tudtak lenni. A második játékrészben Ujvári góljával már 0-3-at mutatott az eredményjelző, sajnos a pápaiak rossz helyzetkihasználásuk miatt nem tudtak visszajönni a meccsbe, a szépítés azért összejött, tíz perccel a lefújás előtt Pődör Patrícia állította be az 1-3-as végeredményt.
- A vártnál jobban játszottunk a bajnoki címre hajtó Kaposvár ellen - nyilatkozta a lefújás után Pődör Ákos. Az első félidőben kifejezetten ötletesen, kreatívan futballoztunk, „csak” a gól hiányzott. És ahogy a futballban lenni szokott, az ellenfél megbüntette a hibánkat, és kétgólos hátrányba kerültünk. A második játékrészre kockáztatnunk kellett, de nem tudtunk közelebb férkőzni. Az eredmény miatt csalódott vagyok, de a mutatott játék bíztató a jövőre nézve.
A bajnokság Pakson folytatódik.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet