Polgármesteri üdvözlet a repülőtér új tisztjeinek


2017-09-12 23:06:19  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Polgármesteri üdvözlet a repülőtér új tisztjeinek főképe
Katonai szolgálatukat az MH Pápá Bázisrepülőtéren megkezdő, újonnan felavatott tiszteket fogadott az Esterházy-kastélyban Áldozó Tamás polgármester kedden. A jelképes gesztus egyik fő célja, hogy a város és a légikikötő amúgy is kiváló kapcsolatát tovább erősítse.

Áldozó Tamás kiemelte, a Gangler László ezredessel, repülőtér-parancsnokkal folytatott beszélgetéseik alkalmával rendre szóba kerül azoknak a lehetőségeknek a keresése, amik még szorosabbra fűzik, még közvetlenebbé teszik a bázis és a város kapcsolatait. Ebbe illeszkedett bele a keddi alkalom is, melynek a parancsnok volt az ötletgazdája, és ami hagyományteremtő szándékkal jött létre. Az augusztus 20-án avatott, Pápán első tiszti beosztásukat nemrég megkezdett katonáknak a kastély egyik termében a polgármester beszélt többek között Pápa múltjáról, tradícióiról, jelenéről, valamint jelentős beruházásokat, fejlesztéseket ígérő jövőjéről. A programban az Esterházy-kastély megtekintése, közös ebéd, valamint városnézés is szerepelt.

Az „újoncok” táborát erősíti például több légiforgalmi irányító, illetve repülőműszaki szakember és logisztikus ugyancsak. Göblyös Bence hadnagy légiforgalmi irányítóként állt szolgálatba, elmondása szerint professzionális körülmények fogadták a pápai repülőtéren. Még ismerkedik a várossal, de az első benyomásai egyértelműen pozitívak.

Képek:


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-06 00:05:21

Századparancsnokokat váltottak a Nehéz Légiszállító Ezrednél


ajánlott cikk főképe

2018-06-13 00:19:50

Szállító-repülőgépek Pápa felett


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 20:23:42

Nagy sikerű családi nap a repülőtéren


ajánlott cikk főképe

2018-05-10 22:52:32

Tűzoltóbajnokság katonáknak