Két pápai szkanderes a magyar válogatottban


2010-05-03 19:18:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két pápai szkanderes a magyar válogatottban főképe
A Magyar Szkander Szövetség április 24-én tartotta XX. magyar bajnoki döntőjét Fülöpszálláson. A versenyen 12 klub 110 indulója regisztrált 19 kategóriában. A pápai Titán SE 2 fővel képviseltette magát a rangos megmérettetésen. Nagy Szabolcs, az egyesület elnöke elégedetten elevenítette fel az elért eredményeket, hiszen öccsével mindketten bekerültek a nemzeti válogatottba.

- Tivadar a 73 kg-os súlycsoportban jobbal negyedik, bal kézzel az ötödik helyet szerezte meg, ami igen előkelő pozíció, hiszen többszörös nemzetközi és országos bajnokokat, dobogósokat utasított maga mögé. Jómagam +100 kg-ban jobb és bal kézzel indultam és mindkét kézzel negyedik helyezést értem el. A verseny nagyon színvonalas volt, neves, magasan kvalifikált versenyzők indultak, akik nemzetközi szinten is többszörös győztesek, érmes helyezettek. Örömteli hír, hogy az elért eredményeknek követően mindketten bekerültünk a magyar válogatottba.

Bárki, aki kedvet érez eziránt a sportág iránt, élesben is kipróbálhatja magát, ugyanis szombaton az Ördög Pincében amatőr versenyt rendez a Titán SE. Nevezni jobb és bal kézzel egyaránt lehet a 06-70/ 541-61-93 telefonszámon, illetve 16 órától a helyszínen.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-27 14:36:36

NB II-es ellenfelet kapott a kupában a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 20:00:55

A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Ralley-t


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 17:22:38

Emberelőnyben sem bírt a Perutz a Komárommal