Séta az óvoda körül


2017-09-20 14:41:16  | cikk:  | 


Séta az óvoda körül főképe
Az Európai Mobilitási Hét keretében a pápai Szivárvány Óvodában tartottak közlekedési foglalkozást a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 18-án délelőtt játékos közlekedési foglalkozásra és egy óvoda körüli sétára hívták a pápai Szivárvány Óvoda valamennyi óvodását. A gyermekek közlekedési témájú rajzokat színezhettek, közlekedési táblákat ábrázoló kirakókkal játszhattak, valamint egy mágneses tábla segítségével ismerkedhettek meg a kerékpár kötelező tartozékaival és a kerékpáros ajánlott felszereléseivel.

A délelőtt folyamán valamennyi óvódás csoport egy rövid sétát is tett az óvoda közelében, amelynek során a gyermekek és az óvópedagógusok láthatósági mellényt viseltek. Az őket vezető rendőr felhívta a figyelmet az úttesten történő átkelés szabályaira, így a séta végén már minden gyermek tudta, hogy az úttestre csak alapos körülnézést követően szabad lépni és azon késedelem nélkül át kell haladni.

A rendezvény alatt az óvodásoknak lehetőségük nyílt arra is, hogy beüljenek a rendőrautóba és közelről meghallgassák a sziréna hangját.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök két órán belül kétszer fogták el a 27 éves helyi lakost.

A járőrök 2020. július 24-én hajnalban Pápa egyik utcájában arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi az autójával több közúti jelzőtáblának is nekihajtott. Utánamentek, megállították és a járművezetőt igazoltatták....

2020-07-27 08:15:09

Több jelzőtáblát is kidöntött az ittas sofőr, a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében