Séta az óvoda körül


2017-09-20 14:41:16  | cikk:  | 


Séta az óvoda körül főképe
Az Európai Mobilitási Hét keretében a pápai Szivárvány Óvodában tartottak közlekedési foglalkozást a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 18-án délelőtt játékos közlekedési foglalkozásra és egy óvoda körüli sétára hívták a pápai Szivárvány Óvoda valamennyi óvodását. A gyermekek közlekedési témájú rajzokat színezhettek, közlekedési táblákat ábrázoló kirakókkal játszhattak, valamint egy mágneses tábla segítségével ismerkedhettek meg a kerékpár kötelező tartozékaival és a kerékpáros ajánlott felszereléseivel.

A délelőtt folyamán valamennyi óvódás csoport egy rövid sétát is tett az óvoda közelében, amelynek során a gyermekek és az óvópedagógusok láthatósági mellényt viseltek. Az őket vezető rendőr felhívta a figyelmet az úttesten történő átkelés szabályaira, így a séta végén már minden gyermek tudta, hogy az úttestre csak alapos körülnézést követően szabad lépni és azon késedelem nélkül át kell haladni.

A rendezvény alatt az óvodásoknak lehetőségük nyílt arra is, hogy beüljenek a rendőrautóba és közelről meghallgassák a sziréna hangját.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2017. július 7-én 14 órától toborzással, közlekedési játékokkal és rendőrautóval várja az érdeklődőket a Pápa-Kéttornyúlaki Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú kirakókkal, színezőkkel,...

2018-07-05 16:25:51

Rendőrségi programok a Pápa-Kéttornyúlaki Falunapon


ajánlott cikk főképe

2018-07-27 09:17:37

A strandolók biztonságáért


Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés...

2018-07-17 10:29:06

Bántalmazta az orvost


Több ruhadarabról is eltávolította az áruvédelmi eszközt egy pápai nő az egyik helyi üzletben, a rendőrök elfogták.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai nő 2018. június 19-én délután megjelent egy helyi boltban, ahol gyermekruhákat, valamint saját méretének megfelelő ruhadarabokat...

2018-06-25 09:10:07

Ruhaneműket akart lopni