Átadták a Városrészi Majális adományát


2017-09-20 17:11:24  | cikk: Babos Petra  | 


Átadták a Városrészi Majális adományát főképe
A Huszár-és Fáy Lakótelepi Óvoda kapta a VI. Városrészi Majális jótékonysági főzőversenyén összegyűlt adományt. A több mint 160 ezer forintot ma délelőtt adta át Bocskay László önkormányzati képviselő az óvodák vezetőinek, Vargáné Kis Juditnak és Laczkó Lászlónénak.
A hivatalos átadón részt vett Áldozó Tamás polgármester is, aki köszönetét fejezte ki annak a tizenegy főzőcsapatnak, akik hozzájárultak főztjeikkel az adományhoz. Mint mondta, régi hagyomány, hogy az egyes városrészi napok főzőversenyének bevételét felajánlják a városrészben működő valamely intézménynek, közösségnek.
-Amikor a városrészi napokat elindítottuk, úgy gondoltunk, hogy a főzéssel tudjuk megszólítani igazán az ott élőket, hiszen a főzés közösségépítő. Ez azóta kiforrta magát, s egyre több csapat ragad főzőkanalat, hogy támogasson egy-egy nemes célt. Öröm számunkra, hogy minden városrészben akad olyan csapat is, akik nem ott élnek.
Az átadón részt vett Csókai Anikó, a Fáy lakótelepi Óvoda óvonője is, aki szintén köszönetét fejezte ki az adományért
Bocskay László az átadó kapcsán elmondta, több mint 160.000 Ft adomány gyűlt össze a főzésből, amelyet az idén a városrészben működő két óvodának adtak át.
-Egy óvodának mindig jól jön a segítség. Ezért döntöttünk úgy, hogy ők kapják idén az adományt. Hálásak vagyunk, hogy minden évben eljönnek az apróságokkal, s egy színvonalas műsorral örvendeztetik meg az érdeklődőket – mondta Bocskay László, aki hozzátette, reméli, örömüket lelik az adományban.
Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák vezetője köszönetét fejezte ki Bocskay Lászlónak és Áldozó Tamásnak, hogy az idei évben is a városrészben lévő óvodákat támogatták a bevétellel. Az óvodáknak ez nagy segítség, amiért hálásak, hiszen mindig van mire költeniük. Reményét fejezte ki, hogy lesz folytatása ezen kezdeményezéseknek.
Laczkó Lászlóné, a Huszár lakótelepi Óvoda tagóvoda-vezetője elmondta, nagy örömmel fogadnak minden önkéntes adományt, amit a gyerekek javára fordítanak. Ebből az összegből alapítványi összeggel kiegészítve udvari játékokat szeretnének vásárolni, főként hintát és csúszdát.
Vargáné Kis Judit, a Fáy András lakótelepi Óvoda tagóvoda-vezetője hozzáfűzte, ők az intézmény két csoportszobájának padozatát szeretnék kicserélni. Reményeik szerint a munkálatok az őszi vagy a téli szünetben kezdődnek meg, hogy ne zavarja a nevelést a felújítás.

Képek:


Címkék: adomány
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet