Három pontért utazik a Perutz FC | Pápa Ma

Három pontért utazik a Perutz FC


2017-09-22 11:05:21  | cikk: Haraszti Gábor  | Túlzás lenne azt állítani, hogy bombaformában és jó hangulatban várja soron következő bajnoki fellépését a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata a Csepel elleni egygólos sikert követően ugyanis hazai pályán alulmaradt az Andráshidával szemben, majd búcsúzott a Magyar Kupától, a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokság utolsó előtti helyén álló Bácsa 1-0-val küldte haza a tartalékos vendégeket.
- Az első félidőben a helyzetek alapján öt góllal is vezethettünk volna, de minden lehetőségünk kimaradt – emlékezett a kínos fiaskóra Marton Miklós. A második játékrészben többet is cseréltem, de ez sem lehet mentség erre az eredményre. Nem tehetünk mást, el kell felejtenünk a hétközi kupameccset, és az előttünk álló feladatokra koncentrálni, mert azokból van bőven.
A szombati játéknapon az a THSE Szabadkikötő lesz az ellenfél, mely zsinórban három győzelemmel kezdte az idényt, azóta viszont 1-10-es gólkülönbséggel mindhárom meccsét elveszítette – a Dunaharaszti ellenit a zöld asztal mellett - a fővárosiak sincsenek tehát jó formában.
- Fiatal, futós csapat hírében áll hétvégi ellenfelünk, mely az utolsó pillanatig küzd. Megnéztem a Veszprém elleni találkozójukat, a látottak alapján úgy gondolom, van esélyünk a három pont begyűjtésére, de ehhez megint az kell, amit már hetek óta mondok, ki kell használni a ziccereinket és hátul nem szabad buta hibákat elkövetnünk.
Nehezíti a pápaiak dolgát, hogy a legutóbbi bajnokin kiállított Császár Attilát a Fegyelmi Bizottság hat bajnokira meszelte el, mivel a játékvezetőt vállánál fogva visszahúzta, majd ellenfelét arcánál fogva ellökte. – Meglepődtünk a túlzottan szigorú ítéleten - kommentálta a döntést a pápaiak edzője. Fellebbezünk a döntés ellen, a tévéfelvételen egyértelműen látszik, hogy a játékos nem rángatta meg a játékvezetőt és ellenfele arcához sem nyúlt. Ezen felül is vannak problémáink, sok a sérültünk és a betegünk, így egyelőre nem tudom, kikre számíthatok ezen a fontos bajnokin.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-15 18:47:13

Ismét pont nélkül zárt idegenben a Perutz


2018-06-12 19:43:31

Távozik Marton Miklós


2018-04-28 18:46:16

Megint kikapott idegenben a Perutz FC


2018-07-18 19:36:13

Megtört a gólcsend