Beszámolókat véleményeztek Kéttornyúlakon


2017-09-27 19:05:11  | cikk: Babos Petra  | 


Beszámolókat véleményeztek Kéttornyúlakon főképe
Ülésezett a Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzata. A testület elfogadta a Közterület-felügyelet, Pápa Város Önkormányzata Városgondnokságának és a MÉKI-R Kft. a településrészen végezett munkájának beszámolóját.
Máté István elnök ennek kapcsán elmondta, a karbantartási és egyéb munkákat maradéktalanul elvégezték Pápa-Kéttornyúlakon.
-A közterület-felügyelet az illegális szemétlerakással és a parlagfű irtásának ellenőrzésével foglalkozott főként az év során. Évente 8-10 alkalommal jönnek ki ellenőrizni, s felszólítják azt, aki nem végzi el a feladatot. A Városgondnokság évközben elvégezte a közterületek fűnyírását, a buszvárók festését. A temetőt megfelelően rendben tartották a MÉKI-R Kft munkatársai, s a keletkezett hulladékot is elszállították – mondta az elnök.
Az óvoda jól működik, a borsosgyőri és a kéttornyúlaki gyerekeket fel tudják venni. Varga Zoltánné tagóvoda-vezető köszönetét fejezte ki Máté Istvánnak és Velti Józsefnek az önzetlen támogatásáért, amit az óvoda felé nyújtottak az év során. A gyűlésen kiderült, az óvoda a közeljövőben két mobil focikaput is kap a helyi sportegyesülettől.
Az ülésen a városrészi önkormányzat 2017. évi költségvetési irányzatának felhasználásról is döntöttek, hiszen a második féléves programjaikra 500.000 Ft-ot különítenek el, amibe a falunap, a Mikulás, a karácsony és a nyugdíjas találkozó tartozik.
Az ülés végén egyhangúlag elfogadták a Kéttornyúlak Szolgálatáért Díjra jelölt, fiatal hölgy személyét. A díjat tavalyi évben adták át először, s olyan személy kaphatja meg, aki munkájával sokat tesz a faluért. A döntést erről az ősz végén Pápa Város Önkormányzatának képviselőtestülete hozza meg.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-18 18:50:23

A „Spórolás mesterei” a Közgázban versenyeztek


ajánlott cikk főképe

2018-06-28 14:16:17

Erkeles kirándulás a Határtalanul program keretében


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 23:09:08

A győri Insula Lutheranáról a GYFGK-ben


ajánlott cikk főképe

2018-08-08 16:22:25

Közlemény forgalomkorlátozásról