Holnap múzeumi családi nap lesz a Fő téren


2017-09-29 12:32:47  | cikk: Babos Petra  | 


Holnap múzeumi családi nap lesz a Fő téren főképe
Már gőzerővel készülnek a szervezők a holnapi Múzeumi családi napra a Fő téren. A faházak már állnak, a szükséges kellékeket elszállítatták a múzeumból. Dr. Nagy L. István múzeumigazgató elmondta, remélik, sokan kilátogatnak majd a rendezvényre.
-Szombaton 14 órától a Fő térre invitáljuk az érdeklődőket a családi napra, ahol lesz középkori szerencsejáték, kincskeresés, kézműves foglalkozás lovagi torna és élő kiállítás. Emellett mini régészeti kiállítás és nyomdázás is várja majd az érdeklődőket. Lesz sokféle játszóház és élő kiállítás is, amelyben az Esterházy család egy-egy tagját jelenítjük meg, akitől természetesen kérdezni is lehet majd – fűzte hozzá az igazgató, majd hozzáfűzte, holnap megnyílik a lójárgányos mángorló helyiség is a látogatók előtt a Kékfestő Múzeumban, Pincétől a padlásig elnevezéssel, s megtekinthető az évtizede elzárt lójárgányos mángorló és a szárítópadlás is. Este 19 órától Csukárdi Sándor mutatkozik be, ezúttal, mint író, aki könyvét mutatja be, a Szó és Kép Színpad közreműködésével.
Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!