Elindult a Talent Program


2017-09-29 14:23:55  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Elindult a Talent Program főképe
Az ősz beköszöntével a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál elindult a „Talent” programnak keresztelt tehetségképző- és gondozóprogram – írja a pelc.hu. Az utánpótlás egyesület már évek óta nagy figyelmet fordít a gyerekek foglalkozásainak a lehető legjobb minőséggel való megtöltésére. Nem volt ez másképp az elmúlt időszakban sem, hiszen az edzők és a vezetőség fokozottan ügyeltek arra, hogy minden játékosuk az aktuális tudásának megfelelő csoportba kerülve megfelelő képzésben részesüljön, versenyeztetése lehetőség szerint motiváló legyen.
- Szisztematikusan próbáltunk és próbálunk előrelépni mind a gyakorlati, mind az elméleti fejlődésüket figyelembe véve – mondta Lengyel Ferenc szakmai igazgató. - Mindezekhez eszközparkunkat állandóan fejlesztve indítottunk „felzárkóztató” illetve „kiemelt” képzést biztosító különfoglalkozásokat, „bosu” és „coerver” képzéseket. Ezeket jól fogadták a gyerekek, nagy népszerűségnek örvendenek az érintettek körében. Ezen folyamatba illeszkedik a szeptember 27-én elindított új programunk, melyen pillanatnyilag 16 gyermek vesz részt. Ezek a fiatalok edzői ajánlásra az U10-es, U11-es és U12-es korosztályokból kerültek ki. Az a szándékunk, hogy a legtehetségesebbeknek tartott, a labdarúgás iránt elhivatott és a szülők által is támogatott gyermekeinkkel kiemelten foglalkozzunk annak érdekében, hogy az iskolaváltásukra felhalmozott tudásuk megfeleljen egy nagyobb követelményrendszert és kihívást állító klubba igazolásukhoz, elsősorban a kiemelt központunkba, a Győri ETO-ba.
Lengyel Ferenc elmondta, a minél hatékonyabb fejlődés érdekében a kiválasztottak havi rendszerességgel fogják látogatni az ETO korosztályos edzéseit, a győriek infrastrukturális és orvosi gépparkjuk lehetőségeinek kihasználásával átfogó felméréseken fognak részt venni, valamint kiemelt PELC-es támogatásban részesülnek. - Fontos kiemelni, a „Talent” csoport két irányba nyitott, azaz amennyiben a résztvevők nem úgy teljesítenek, ahogy az elvárható lenne, kikerülhetnek belőle. Ez visszafele is működik, azaz amennyiben az edzők úgy látják, hogy más neveltjük arra érdemessé válik, akkor természetesen ők is csatlakozhatnak – tette hozzá a szakmai igazgató.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen


ajánlott cikk főképe

2020-09-12 17:17:27

A sérült gyermekekért futottak