Kialakult a megyeire utazók mezőnye a többpróba diákolimpián


2010-05-04 18:36:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Kialakult a megyeire utazók mezőnye a többpróba diákolimpián főképe
Hétfőn a Munkácsy Sporttelepén az egyéni atlétikai versenyek illetve a többpróba csapatbajnoki küzdelmek zajlottak, ahol II. – III. korcsoportban összesen 27 csapat küzdelmének lehettünk szemtanúi. Ifj. Koncz Sándor, a Városi Diáksport Bizottság elnöke elmondta, hogy a fiúk és a lányok küzdelmét is körzeti csapat, Lovászpatona nyerte, amire jó ideje nem volt példa. A verseny tétje a megyein való szereplés volt, ugyanis az egyéni győztes és a csapatküzdelmek első két helyezettjei a jövő heti megyei fináléra utazhatnak. A mai napon a IV.korcsoportosok szerepeltek, ahol nyolc fiú és hat lánycsapat versengett egymással.

A többpróba atlétika diákolimpia továbbjutói

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-12 15:36:14

Perutz FC: Folytatódott az idegenbeli sikerszéria


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 19:16:42

Teremben is ászok


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc