Megújul a Szaunavilág a Várkertfürdőben | Pápa Ma

Megújul a Szaunavilág a Várkertfürdőben


2017-10-04 21:34:00  | cikk: HuHa  | Hétfőtől, október 9-től három napra bezár a Várkertfürdő termál épülete és megkezdik az emeleti szauna felújítását is – jelentette be ma Nagy Zsolt vezérigazgató. A termálmedencék és a hozzátartozó öltözők őszi nagytakarítását minden évben elvégzik a nagy nyári forgalom után, idén ezt háromnaposra tervezik, hogy a szükséges karbantartási, javítási feladatokat is el tudják végezni. A fürdő azonban nem zár be teljesen, az uszoda változatlan nyitva tartással üzemel, és itt léphetnek majd be azok is, akik a masszázs és szolárium szolgáltatásokért érkeznek a létesítménybe, vagy fallabdázni szeretnének. A hétfőtől szerdáig tartó munkálatok után csütörtökön reggeltől már újra várja a vendégeket a termálfürdő.
Hétfőn kezdődik a termálfürdő medenceterének karbantartása

-Ezzel párhuzamosan hétfőn megkezdjük a termál épületében lévő szauna felújítását, átépítését is – közölte Nagy Zsolt. Mint megtudtuk, ott is van megoldandó műszaki probléma, de most ehhez hozzákapcsolják a szauna korszerűsítését is. Az átalakítás eredményeként tágasabb szauna kabinokat alakítanak ki, a használaton kívüli terek falait elbontják, és új elrendezést kap a szaunatér, sőt új funkciókat is kialakítanak, ezzel is növelve szolgáltatások körét és a vendégek kényelmét.
-Sok bontással járó munka áll előttünk, falakat szűntetünk meg, új tereket alakítunk ki, új burkolatot kap a szauna, de az új térben minden vendég jobban fogja érezni magát – ígérte a vezérigazgató.
A munkálatok várhatóan hat hétig tartanak, addig a múlt évben felújított és kibővített uszodai szauna fogadja a látogatókat. Itt tágas finn szauna és infra szauna, valamint sószoba és jégkamra várja a vendégeket, a szaunakertben pedig ugyanúgy rendelkezésre áll a merülő medence és a jakuzzi.
Nagy Zsolt a szauna felújításának részleteiről tájékoztatta a sajtót

A Várkertfürdő az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a wellness szolgáltatások színvonalának emelésére: ezt a célt szolgálta az uszodai szauna felújítása és bővítése, a Bambusz SPA kialakítása és a mostani Szaunavilág felújítása is ebbe a beruházási körbe tartozik.

Képek:


Címkék: Várkertfürdő
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet