Házhoz ment a körzeti megbízott | Pápa Ma

Házhoz ment a körzeti megbízott


2017-10-05 07:42:16  | cikk:  | Az idősek világnapja alkalmából mihályházi időseket kerestek fel otthonukban a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai.

Baráth Balázs rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott és Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes megelőzési előadó – Szalai Istvánnéval, a FIX-PONT Önkormányzati Feladatellátó Társulás vezető gondozójával – 2017. október 3-án délelőtt mihályházi idősekhez csengetett be. Az Idősek Világnapjához kapcsolódó látogatások középpontjában a szépkorúak vagyonvédelmi ismereteinek bővítése állt. A rendőrkapitányság munkatársai hasznos megelőzési tanácsokkal látták el az időseket annak érdekében, hogy ne váljanak betörés, trükkös csalás vagy besurranásos lopás áldozataivá. A rendőrök minden esetben felhívták a házigazdák figyelmét arra, hogy idegent ne engedjenek be otthonukba, valamint utcakapujukat, házuk bejárati ajtaját napközben is tartsák zárva. Kérték őket, hogy csengetésre ne nyissanak azonnal ajtót, előbb az ablakból kitekintve győződjenek meg arról, hogy ki kér bebocsátást hozzájuk.

A látogatás végeztével a körzeti megbízott bűnmegelőzési tanácsokat tartalmazó kiadványokat és az ingyenesen hívható 107 és 112 segélyhívó számokat tartalmazó matricát adott át az időseknek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 43 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy 43 éves pápai nő 2018. március 21-én feljelentést tett a helyi rendőrkapitányságon, hogy a háza előtt parkoló gépjárművéből ellopták...

2018-07-12 14:51:25

Valótlan feljelentést tett a rendőrségen


2018-03-27 12:21:46

Nyolc baleset az elmúlt héten


2018-06-28 16:50:25

Négy Kilenc baleset az elmúlt héten


2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten