Évadzáró kempingtalálkozó Pápán


2017-10-07 20:02:17  | cikk: Babos Petra  | 


Évadzáró kempingtalálkozó Pápán főképe
Az idei évben is a pápai Várkert Termál Kempingben rendezte meg hagyományos évadzáró találkozóját a CC Roznov Kemping és Caravan Club immáron hatodik éve. Az október 5. és 8. között zajló programra közel 150, többségében cseh és szlovák család érkezett Pápára.
A pénteki megnyitón elsőként Vasek Hronek, a rozsnyovi klub egyik tagja köszöntötte a megjelenteket, aki köszönetét fejezte ki a pápai kemping vezetőségének a kiváló helyszínért és a színvonalas programokért. Kiemelte, Pápára mindig érdemes eljönniük, hiszen a színvonalas fürdő szolgáltatásai mellett, mindig megtekintik a várost is, s a környéket.
Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője elmondta, az idei szezon húsvétkor indult, amikor a cseh klub is ellátogatott 80 kocsival Pápára. A kempingben nagy örömükre, húsvétkor a megtelt táblát ki kellett tenni.
-3200 plusz vendégéjszakát regisztráltunk a tavalyi évhez képest, így elmondható, hogy körülbelül 33.000 vendégéjszaka volt ebben a szezonban. A pápai kemping immár sokadik alkalommal nyerte el a megtisztelő Best Camp címet, melyet a német ADAC kempinginspekció alapján ítélnek oda, valamint a Super Platz megtisztelő névvel is illették a pápai kempinget. 2017-ben Európa tíz legjobb kempingje közül a második helyen végzett a pápai. Nagy öröm, hogy ilyen kiemelkedő helyen szerepelünk, s azon dolgozunk, hogy ezeket az elismeréseket évről évre megtartsuk – fűzte hozzá, majd elmondta, a kempingzáró után sem pihennek, hiszen ilyenkor végzik el a felújításokat, adminisztrációs munkákat.
A szezonzárón Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte a megjelenteket, majd jó szórakozást és pihenést kívánt. A szervezők szórakoztató programról is gondoskodtak a megnyitón. Az est során Pápa Város Fúvószenekarának nagysikerű műsorát láthatták, hallhatták a kempingezők, majd a Rebel-Lion Tánc Sport Egyesület szórakoztatta a vendégeket. A pénteki napot disco zárta, melyen Labuda Tibor zenélt. A vendégek a hétvége hátralévő részében fürdőzhetnek, várost nézhetnek és egy somlói borkóstolóval egybekötött kiránduláson is részt vehetnek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!