Családi nap az ősz jegyében a színházépületben


2017-10-08 21:25:08  | cikk: Babos Petra  | 


Családi nap az ősz jegyében a színházépületben főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az ősz jegyében minden évben szervez családi délutánt. Idén az Őszölő, szöszölő elnevezésű eseményt tartották, amelyen a már jól bevált programelemekkel várták a kicsiket és a nagyokat egyaránt a színházépület emeleti tereiben.
Müller Orsolya művelődésszervező elmondta, a gyerekek nagyon szeretik az egyéni és készségfejlesztő játékokat, de a kreatív játszóházban is alkothattak, készíthettek például őszi lampiont is. Mindig gondolnak a legapróbbakra is, hiszen az utóbbi időben sok kisbabás család is ellátogat rendezvényeikre, ők a babaszőnyegen játszhattak kedvükre. A nap zárásaként a színpadon a Ziránó Színház mesés zenés interaktív előadását nézhették meg a gyerekek.
Müller Orsolya felhívta a figyelmet arra is, hogy az idei évben még több alkalommal várják majd a családokat különböző programokkal. Legközelebb nagyszabású előadásuk lesz Mikulás napján, hiszen december 6-án 18 órától a Turay Ida Színház Mikulás manói című előadását láthatják majd az érdeklődők, melynek keretében a Mikulással és a manókkal is találkozhatnak a gyerekek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-04-28 14:46:13

Munkáltatói fórum Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-05-19 09:54:30

Tilosban parkolnak a járművek a Jókai utcán


ajánlott cikk főképe

2018-05-28 23:16:33

Ülésezett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás


ajánlott cikk főképe

2018-06-09 19:14:57

Születésnap a Kultúr-Kuckóban