Családi nap az ősz jegyében a színházépületben


2017-10-08 21:25:08  | cikk: Babos Petra  | 


Családi nap az ősz jegyében a színházépületben főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az ősz jegyében minden évben szervez családi délutánt. Idén az Őszölő, szöszölő elnevezésű eseményt tartották, amelyen a már jól bevált programelemekkel várták a kicsiket és a nagyokat egyaránt a színházépület emeleti tereiben.
Müller Orsolya művelődésszervező elmondta, a gyerekek nagyon szeretik az egyéni és készségfejlesztő játékokat, de a kreatív játszóházban is alkothattak, készíthettek például őszi lampiont is. Mindig gondolnak a legapróbbakra is, hiszen az utóbbi időben sok kisbabás család is ellátogat rendezvényeikre, ők a babaszőnyegen játszhattak kedvükre. A nap zárásaként a színpadon a Ziránó Színház mesés zenés interaktív előadását nézhették meg a gyerekek.
Müller Orsolya felhívta a figyelmet arra is, hogy az idei évben még több alkalommal várják majd a családokat különböző programokkal. Legközelebb nagyszabású előadásuk lesz Mikulás napján, hiszen december 6-án 18 órától a Turay Ida Színház Mikulás manói című előadását láthatják majd az érdeklődők, melynek keretében a Mikulással és a manókkal is találkozhatnak a gyerekek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-25 08:28:56

Az ősi új ország


ajánlott cikk főképe

2019-09-25 11:14:50

203 ezer forint a Szivárvány Óvodának


ajánlott cikk főképe

2019-07-14 08:41:51

A Pegazussal parádéztak a gyerekek


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 18:31:20

Érdekességek a Szent Koronáról


PÁPA időjárás