Páros teniszverseny | Pápa Ma

Páros teniszverseny


2017-10-10 14:09:24  | cikk: Haraszti Gábor  | A Pápai Tenisz Klub és a Vasas SE tenisz szakosztálya támogatói jóvoltából páros teniszversenyt rendezett a Vasas teniszpályáin. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott bajnokság célja egyrészt a versenyzési lehetőség biztosítása, másrészt a sportbaráti kapcsolatok ápolása valamint a pápai teniszközösség még jobb összekovácsolása volt. Összesen 28-an adták le nevezésüket a kupára, a párosok összeállításakor a szervezők pedig figyeltek arra, hogy közel azonos erősségű kettősök alakuljanak ki, így a papírformát el lehetett felejteni.
- Szoros szetteknek lehettünk szemtanúi a napi napon, melyeket szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadott - nyilatkozta az eredményhirdetés után Pődör Róbert szervező. Egy hosszú fallabda múlt után tavasszal csatlakoztam ehhez a remek közösséghez, és úgy gondoltam, így az ősz beköszöntével, szezonzárásként jó lenne egy páros versenyt rendezni. Nagy örömömre mások is így gondolták, melynek köszönhetően sokan vettek ütőt a kezükbe, fiatalok és idősebbek, OB-s játékosok és lelkes amatőrök is megküzdöttek a győztesnek járó jutalmakért, régen voltak már ennyien a pályákon. Bízom benne, hogy a leendő, TOP-os pályázatból megvalósuló sporttelepen a tenisz is helyet kaphat és a városvezetés is úgy látja, hogy van létjogosultsága ennek a sportnak.
A versenyt Tóth Márton és Bertalan László nyerte a Kiss Petra - Nagy Tivadar valamint a Csékei Dániel - Takács Gábor páros előtt. Különdíjban részesült az alsó ág győztese, a Pánczér Ádám - Koch Róbert páros. A nap jó hangulatú teniszbállal zárult.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-08-01 20:03:25

Szurkolói ankét


2018-05-18 11:01:44

Tíz góllal búcsúztak


2018-06-21 13:44:02

Kiemelkedő félévet zárt a Bakony Judo Klub


2018-04-25 15:41:49

Továbbra is veretlen az U19