Verhető ellenféllel találkozik a Perutz


2017-10-13 15:16:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Verhető ellenféllel találkozik a Perutz főképe
Szomszédvári rangadóval folytatja a harmadosztályú labdarúgó bajnokságot a jó formában futballozó Perutz FC, mely az utolsó előtti helyen álló, legutóbbi három bajnokiját elveszítő Csornát fogadja. A 10. forduló szombati párosítását esélyesként várhatja Marton Miklós együttese, mely a vártnál simább, 3-0-s győzelmet aratott az előző körben a Dunaharaszti otthonában. A pápai csapat ezzel legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, ebből három fellépésén gólt sem kapott.
- Azt kaptam az ellenféltől, amit vártam, elől és hátul is fegyelmezetten játszottak, de az első tíz perc végén ki tudtuk használni a hibájukat és a félidő hajrájában meg tudtuk rúgni a második gólunkat, ami megnyugtatott minket. Szünet után is a mi akaratunk érvényesült és a szerintem jogtalan kiállítás ellenére is harmadjára is be tudtuk venni az ellenfél kapuját, megérdemelten nyertünk – summázta a múlt héten látottakat Marton edző.
Kilenc fordulót követően két győzelem és hét vereség a Győr-Moson-Sopron megyeiek mérlege, így nem csoda, hogy az eredménytelen őszi szereplés miatt felmentette a vezetőség Bognár Zsoltot edzői munkája alól, utódja Horváth Dénes lett. A pápaiak trénere szerint egy edzőváltás mindig felráz egy csapatot, emiatt is nagyon oda kell figyelniük a szombaton 15 órakor kezdődő találkozón.
- Nem téveszt meg minket a csornaiak helyezése, nehéz mérkőzésre számítok. Jobban örültem volna, ha az edzőváltás előtt találkozunk velük, biztos vagyok benne, hogy kettőzött erővel hajtanak majd, hiszen mindenki bizonyítani szeretne. A héten ugyanúgy készülünk, mint eddig, ha nem nézzük le a Csornát, akkor egy jó meccsen le tudjuk győzni őket, ha viszont nagy mellénnyel megyünk ki a pályára, komoly bajba kerülhetünk. Természetesen az előbbi verzióban bízom. A Szabadkikötő, a BKV Előre és a Dunaharaszti ellen sem kaptunk gólt, bízom benne, hogy szurkolóink támogatása mellett ismét érintetlen marad a hálónk és támadásban eredményesek leszünk.
A meccset Hanzl Máté és Császár Attila eltiltás miatt biztosan kihagyja, a hetek óta sérült Skriba Máté viszont múlt héten 25 perc erejéig visszatért és Marton Miklós szerint nem is játszott rosszul, a Csorna ellen minden bizonnyal több játékpercet kaphat.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-25 21:49:09

Hatalmas baki kellett az Ajka győzelméhez


ajánlott cikk főképe

2018-08-27 18:05:28

Őszi rajt a kispályás bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2018-09-25 15:27:06

A hajrában döntött az U16


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 14:29:55

Kis Károly emlékversenyt rendeznek