Vasárnap lesz az Öreghegyi Kápolna búcsúja


2017-10-13 19:05:11  | cikk: Babos Petra  | fotó: internet  | 


Vasárnap lesz az Öreghegyi Kápolna búcsúja főképe
Október 15-én, vasárnap 11 óra 30 perctől tartják az Öreghegyi Kápolna búcsú miséjét. Az idei évben ünneplik a Szűz Anya fatimai jelenésének 100. évfordulóját. Ez a templom a Szűz Anya tiszteletére lett felszentelve 1950-ben.
-Az idei évben szeretnénk a Szűz Anya közbenjárást kérni, ami a fatimai jelenesésekkel kapcsolatban mutatkozott meg. Ezek gyümölcseit 100 év távlatából látjuk, s ezeknek az üzeneteknek fontos az időszerűsége – emelete ki Salgó Ferenc, kanonok-plébános, aki hozzátette, az templomban minden hónap harmadik vasárnapján tartják a szentmiséket.
Az ünnepi szentmisére sok szeretettel várják a híveket, nemcsak a Törzsök-és Öreghegyben lakókat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-18 06:42:23

Átadásra várva


ajánlott cikk főképe

2019-09-10 10:58:34

Külföldi vendégek a borfesztiválon


ajánlott cikk főképe

2019-09-13 18:29:26

Szombat: a denevérek és lepkék éjszakája


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 18:51:09

Sokszínűségből építik fel a várost - Grőber Attila sajtótájékoztatója


PÁPA időjárás