Izgalmas véghajrá után döntetlen


2017-10-16 13:47:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Izgalmas véghajrá után döntetlen  főképe
A 2017/2018-as NB II-es kézilabda bajnokságban a Balatonfüred II. ellen mutatkozott be a hazai közönség előtt a Bakonyerdő Pápa. Kapcsándi Zsolt csapata egy győzelemmel és egy vereséggel a háta mögött találkozott a balatonfüredi fiatalokkal, akik két sikerrel és egy fiaskóval a rangsor harmadik helyén álltak. Az első tíz percben kiegyenlített játékot láthatott a publikum, felváltva estek a találatok. A félidő derekán háromgólos előnyt szorgoskodtak össze a vendéglátók, melyből Körli Norbert védéseinek köszönhetően kettőt sikerült is megtartani a szünetre (19-17). Igazi nyílt sisakos játékot láthattunk mindkét oldalon, és ez a második felvonásban sem változott, mely a pápai hálóőr hetes és ziccer védésével indult, támadásban Bors Patrik és Szakács Dániel szállította a gólokat, pillanatok alatt ötre nőtt a különbség (25-20). A magabiztos előnyt egészen az 50. percig sikerült megőrizni, ezután a hazai technikai hibákat kihasználva gyors indításokkal egalizáltak a Balaton-partiak, sőt a vezetést is átvették, igaz a 29. percben Bors Patrik egyenlíteni tudott (31-31). A hátralévő fél percben taktikus és fegyelmezett játékkal sikerült kiharcolni a döntetlent, ami a játék összképe alapján reálisnak mondható.

Kapcsándi Zsolt: Párszor megnyertük már ezt a meccset, végül a kevés megingásuk egyikét kihasználta a Füred és visszajött a meccsbe. Sajnos továbbra sem tudjuk átlépni az árnyékunkat, de legalább nem kaptunk ki. Voltak hiányzóink, de akik vállalták a játékot, jól teljesítettek, kiépült egy olyan keret, amit lehet forgatni. A játék összképe alapján rászolgáltunk az egy pontra.

Bakonyerdő Pápa – Balatonfüred II. 31-31 (19-17)

Pápai gólszerzők: Bors Patrik 10, Bors Martin 7, Nagy Péter 5, Szakács Dániel 4, Vígh Dániel, Kondor János, Róth Gábor, Tolner Balázs, Stall Levente 1-1.

Kiállítások: 8 ill 6 perc, hétméteresek: 7/6 ill 2/1

Képek:


Címkék: kézilabda
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-22 10:51:37

Hangya kézinyár 2018.