Holnap képviselő-testületi ülés


2010-05-05 16:03:31  | cikk:  | 


Csütörtök reggel 8 órára hívta össze dr. Kovács Zoltán polgármester a képviselő-testület soron következő ülését. A napirendi pontok között egyebek mellett az Egyesített Szociális Intézmény vezetői állására érkezett pályázatokat bírálják el, módosítják a városnév használatáról, valamint az önkormányzat jelképeiről szóló rendeleteket, beszámolót hallgatnak meg dr. Töreki Sándor rendőrkapitány előadásában a város közbiztonságának helyzetéről; tárgyalnak a 2009. évi költségvetés végrehajtásáról szóló rendelettervezetről, várhatóan módosítják a helyi építési szabályzatot is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet