Ipari mosogatógépet vásárol az adományból a Fenyveserdő Bölcsőde | Pápa Ma

Ipari mosogatógépet vásárol az adományból a Fenyveserdő Bölcsőde


2017-10-18 16:43:52  | cikk: Babos Petra  | A Vajda Péter lakótelepi Nap jótékonysági főzőversenyén befolyt összeget az idei évben a szervezők a Fenyveserdő Bölcsődének ajánlották fel. A pénzt ma délelőtt adta át Áldozó Tamás polgármester az intézmény vezetőjének, Fülöp Amáliának.
A polgármester elmondta, az idei főzőversenyek bevételének leggyakoribb kedvezményezettjei az óvodák és a bölcsődék voltak.
-Azt gondoljuk, hogy ezen intézmények támogatása az a közcél, amivel leginkább meg lehet szólítani a pápaiakat. Ezekben az óvodákban és bölcsődékben a befolyt pénzösszegekből kisebb feladatokat tudunk megoldani, s úgy érezzük, ha ezeken a beszerzéseken keresztül bevonjuk a környékben élőket, akkor olyan szálakat tudunk szőni az intézmény és a lakosság között, amelyek kitartanak majd egész évben is, s ezáltal egy kicsit sajátjuknak érzik, még akkor is, ha már nem jár oda gyermekük, unokájuk. Az idei évben a bölcsőde egyik kérésének teszünk eleget, így a befolyt 250.000 Ft-ból mosogatógépet vásárolnak. Így az ipari mosogatógép beszerzési árának felét biztosítottuk, a másik felét pedig a városi költségvetésből pótoljuk ki – tudtuk meg Áldozó Tamástól.
Fülöp Amália, a bölcsőde vezetője köszönetét fejezte ki a nagylelkű adományért.
-Ebből a pénzből a főzőkonyhánkra egy ipari mosogatógépet vásárolunk, hiszen 250 adag étel előállítása készül a konyhán, így nagy könnyebbség lesz, ha beszerelik a gépet. A mosogatógép a konyhai háttérfeladatokat, a technológiai folyamatokat gyorsítja majd fel, ezáltal hatékonyabban tudnak majd előkészülni a konyhai segítők, s a szakácsok keze alá tudnak dolgozni – fűzte hozzá Fülöp Amália, aki hozzátette, a főzőkonyha tekintetében évről évre egyre komolyabb technikai és tárgyi feltételeket írnak elő, amit időszakonként ellenőriznek is. A jövőben a zöldség előkészítő helyiségben újabb és újabb, korszerűbb technikai folyamatokat kéne megvalósítaniuk, illetve az udvari fajátékok felújítását kellene elvégezniük.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-25 22:05:11

Zsinagógai séták


2018-03-26 23:01:51

Hegedűverseny a Bartókban


2018-07-08 13:36:35

Új híd és Kmety-emléktábla


2018-06-17 12:14:06

Jókai előtt tisztelegtek a város napján