Pápai ezüst az országos kung-fu bajnokságon


2017-10-19 18:20:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai ezüst az országos kung-fu bajnokságon főképe
22 egyesület 300 nevezőjének részvételével október elején a Mezőtúri Városi Sportcsarnokban rendezte meg a Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség a H.K.F. Országos Bajnokság második fordulóját. Az első alkalomkor szerzett pozitív tapasztalatokkal felvértezve készült a Hét Csillag Egyesület a versenysorozat folytatására, ám a tervezettnél jóval kevesebb, mindössze egy versenyző, Fülöp Tamás tudott részt venni a küzdelmekben, ráadásul a pápai harcos a +75 kilogrammos súlycsoportban indult.
- A bajnoki rendszer három fordulóból áll, két országos megmérettetésből és egy meghívásos magyar bajnokságból, a két „selejtezőből” az első négy helyezett kvalifikálhatta magát a harmadik körbe, az itt legjobban szereplők pedig meghívást kaphatnak a magyar válogatottba – tájékoztatott Pintér Péter, a pápai iskola vezetője. Betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt csak egy versenyzőnk lépett küzdőtérre, Tamás nagyon szépen helytállt, második helyezést ért úgy, hogy 70 kilogramm alatt mérlegelt, végül egy súlycsoporttal feljebb indult. Versenyzőnk mind 70, mind 75 kilogrammban meghívást kapott a magyar bajnokságra, és ha megfelelően sikerül a felkészülés, mindkét kategóriában megmérettetjük magunkat, remélem hasonló, vagy még jobb eredményeket elérve.
Pintér Péter hozzátette, a magyar bajnokságot november 4-én szintén Mezőtúron rendezik, a tervek szerint ezúttal népesebb pápai csapattal, hat kategóriában ugyanis négy versenyző kvalifikálta magát.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-16 15:31:05

Hét sportágban vetélkedtek


ajánlott cikk főképe

2018-05-20 13:45:24

A kiállítás megpecsételte a Perutz sorsát


ajánlott cikk főképe

2018-06-04 15:37:16

Siker az idényzárón


ajánlott cikk főképe

2018-08-16 20:21:25

Ismét munkába álltak kézilabdázóink