„Rangadón nem illik kikapni” — Veszprémbe utazik a Perutz | Pápa Ma

„Rangadón nem illik kikapni” — Veszprémbe utazik a Perutz


2017-10-20 12:21:51  | cikk: Haraszti Gábor  | Megyei rangadóval folytatja az NB III-as labdarúgó bajnokságot a Pápai Perutz FC, mely október 21-én a megyeszékhelyre látogat. A vendéglátó veszprémiek egyre jobb formába lendülnek, a bajnokság eleji bukdácsolás már a múlté, legutóbbi öt bajnokiján nem kapott ki a VLS, két győzelem, három döntetlen a mérleg, a múlt heti fordulóban bravúros döntetlent értek el a III. kerület otthonában. Ami a pápaiakat illeti, nekik sem kell szégyenkezniük az elmúlt egy hónap produkcióját illetően, hiszen Szabó Zsolték sorozatban negyedik meccsüket is behúzták a 10. fordulóban a Csorna ellen, és már a 8. helyen állnak.
- Tudtam, hogy nehéz meccs lesz a Csorna elleni és az edzőváltás után mindenki kettőzött erővel lép majd pályára, hogy bizonyítson az új mesternek – emlékezett az idei pontvadászat második hazai sikerére Marton Miklós. Igyekeztünk nem foglalkozni a tabellán elfoglalt helyezésükkel és csak magunkra koncentrálni, ez hellyel-közzel sikerült is. Dicséretet érdemelnek a játékosaim, mert a látott - korábbi meccsekhez képest gyengébb - produkció ellenére is odatették magukat a győzelemért.
Marton Miklós a szombaton 14:30-kor kezdődő megyei derbivel kapcsolatban elmondta, az ilyen párosításoknak mindig különleges hangulata van, de a legfontosabb, hogy folytassák remek szériájukat.
- Remélem, hogy a Csorna ellen látottakhoz képest javulni fog a játékunk a Veszprém ellen. Egy megyei derbi osztálytól és a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül mindig rangadó, rangadón pedig nem illik kikapni, mi is ennek szellemében készülünk és utazunk Veszprémbe.
A meccs végkimenetelét nagyban befolyásolhatja, hogy nyolc lőtt találatával a pápaiak első számú gólfelelőse, Szabó Zsolt milyen napot fog ki, illetve a társak mennyire tudják őt kiszolgálni.
- Ezért szerződtettük Zsoltot, hogy termelje a gólokat, szerencsére tud is élni a kínálkozó lehetőségeivel, így idén már több alkalommal is az ő gólja döntött a javunkra. Örülök, hogy az osztály góllövőlistáján holtversenyben az első helyen áll, bízom benne, hogy mások is megtalálják a góllövő cipőjüket, de akkor sem leszek szomorú, ha megint az ő találatával nyerjük meg a megyei derbit. A hátsó alakzattól is maximális koncentrációt várok, ha ezek megvalósulnak, jó esélyünk van pont, pontok begyűjtésére.
A pápaiaknál Horváth Tamás sérült, Császár Attila pedig eltiltott, Hanzl Máté egymeccses száműzetése viszont letelt, így ott lehet az utazó keretben.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-20 10:25:36

Rozmán László a Perutz FC új vezetőedzője


2018-08-01 20:03:25

Szurkolói ankét


2018-04-15 18:47:13

Ismét pont nélkül zárt idegenben a Perutz


2018-07-19 19:58:15

Nyolc hazai bajnoki vár idén a Perutz FC-re