Szabó Zsolt nélkül utazik az éllovashoz a Perutz FC


2017-10-27 12:45:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: erdivse.hu  | 


Szabó Zsolt nélkül utazik az éllovashoz a Perutz FC főképe
Eddigi legkeményebb próbatételére készül a Pápai Perutz FC, mely a harmadosztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójának nyitómeccsén az éllovas Érdhez látogat. Két jó formában lévő csapat találkozik október 28-án, a hazaiak a BKV elleni botlást (2-1) a Dunaharaszti és a Csorna elleni győzelemmel feledtették, míg a Perutz a vártnál simább sikert könyvelhetett el Veszprémben, mely zsinórban már az ötödik győzelme volt a pápaiaknak úgy, hogy még gólt sem kaptak. A megyei rangadó után újabb komoly feladat vár a sárga-kékere, hiszen a több korábbi NB I-es játékost felvonultató Érdhez utaznak, mely eddigi 11 mérkőzéséből hetet megnyert, három alkalommal döntetlent játszott és mindössze a BKV Előrétől szenvedett vereséget. Marton Miklós szerint a tabellán elfoglalt helyezések és a forma alapján igazi háromesélyes párharcra van kilátás.
- Két jó passzban lévő csapat találkozik szombaton, tisztában vagyunk vele, hogy az Érd hazai pályán még nem kapott ki (három győzelem, két döntetlen), egyik gólfelelősük, Melczer Vilmos nyolc találattal Szabó Zsolt mögött második a góllövőlistán, a második legtöbb gólt lőtték és a legkevesebbet kapták a mezőnyben, egyszóval elöl és hátul is stabilak. Nem feltartott kézzel utazunk az Ercsi úti Sporttelepre, legalább egy pontot szeretnénk szerezni, de úgy érzem, akár meg is lephetjük az ellenfelet, amire volt már példa korábban is.
Marton Miklós hozzátette, Szabó Zsolt a Veszprém ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ő biztosan nem lép pályára, hosszú száműzetésből viszont visszatérhet Császár Attila.
- Mi is és ők is önbizalommal tele megyünk neki ennek a mérkőzésnek - nyilatkozta a hivatalos honlapnak az Érd mestere, a pápai születésű Limperger Zsolt. A bajnokság előtt a Pápát az első háromba, négybe vártam és várom most is, tehát nekem a szezon eleji szereplése a meglepetés, nem a mostani öt mérkőzés, amiket úgy nyertek meg, hogy gólt sem kaptak. Nekünk jól sikerült a hétközi kupameccsünk is, elméletileg mindenki egészséges, úgyhogy itthon kell tartanunk a három pontot. Ha a saját játékunkat játsszuk, akkor lesznek helyzeteink, az a kérdés, hány gólt fogunk rúgni és hátul lehozzuk-e gól nélkül a meccset.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-10 13:42:04

Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-08-24 09:01:57

NB III: Megyei rangadó következik az éllovas ellen


ajánlott cikk főképe

2018-06-12 19:43:31

Távozik Marton Miklós


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz