Pontot rabolt a Lurkó FC | Pápa Ma

Pontot rabolt a Lurkó FC


2017-10-30 19:18:58  | cikk: Haraszti Gábor  | Hat győzelemmel és két vereséggel a dobogót ostromló Pápai Egyesített Labdarúgó Club a 13. helyezett Lurkó FC-t fogadta az U15-ös utánpótlás labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. Forsthoffer Tibor tanítványai jó formában, győzelmi esélyekkel készültek a két félidőre, melyet a várakozásoktól eltérően nem kezdtek jól, az első játékrészben mindössze két kapufáig jutottak. A folytatásban sem brillírozott a hazai gárda, szinte helyzet nélkül hozta le a félidőt, így a játékvezető 0-0-s állásnál fújta le a meccset.
- Lassan, körülményesen, pontatlanul futballoztunk, a játék összképe alapján nem is érdemeltünk győzelmet, sőt – értékelt a lefújás után a hazai tréner. Az okokat egyelőre nem tudom, a szezon nagy részében hullámzó teljesítményt nyújtunk, megmondom őszintén volt két meccs is idén, amikor csak a szerencsének köszönhetően gyűjtöttük be a három pontot. Bízom benne, hogy lesz javulás a mutatott játékban és kiegyensúlyozottabb, jobb teljesítménnyel tudunk előrukkolni a jövőben.

Az U14 0-0-s félidő után 4-0-s vereséget szenvedett.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-12 06:43:17

Csak a gólkülönbség döntött


2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


2018-06-14 12:46:22

Tovább a megkezdett úton - sikeres volt a pápai utánpótlásév


2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág