Rendőrök és diákok együtt a temetők biztonságáért


2017-10-31 12:45:13  | cikk:  | 


Rendőrök és diákok együtt a temetők biztonságáért főképe
Halottak napjára és mindenszentekre készülve a pápai rendőrök mellett középiskolás diákok is járőröztek a pápai Kálvária temetőben.

Az őszi szünet ideje alatt több pápai diák is bekapcsolódott a Pápai Rendőrkapitányság halottak napi prevenciós tevékenységébe 2017. október 30-án délután. Az iskolai közösségi szolgálatukat teljesítő tanulók – láthatósági mellényt viselve – az ünnepek biztonságát segítő bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat adtak át a pápai Kálvária temetőbe látogatók számára. Felhívták a figyelmet arra, hogy a parkolókban hátrahagyott autókat zárják le és abban látható helyen ne hagyjanak értéket, valamint a kerékpárt se hagyják lezáratlanul a kerékpártárolóban.

A temetőben szolgálatot teljesítő Németh Zoltán rendőr főtörzsőrmester és Németh Péter rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak folyamatos járőrözéssel biztosították a sírkert biztonságát, valamint a temető több bejáratánál vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó plakátot is elhelyeztek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le a nyomozást annak a 28 éves férfinak az ügyében, aki egy helyi étterem kasszájából lopott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk,...

2018-06-15 09:07:38

Lezárult a nyomozás: volt munkahelyéről lopott


Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 37 éves nemesszalóki férfi 2018. július 1-jén reggel megszerezte egy helyi lakos bankkártyáját és az ahhoz tartozó...

2018-09-20 15:29:17

Más bankkártyáját használta


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:10:12

Ausztriában lopott motort adtak vissza a pápai rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 26-án 16 órától közlekedési játékokkal, bűnmegelőzési információs ponttal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai VII.Városrészi Majálison.

Az Acsády Sportpályán felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-05-23 12:45:54

Meghívó a Városrészi Majálisra