Van kiút a gödörből?


2010-05-06 14:32:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Van kiút a gödörből? főképe
Négy fordulóval a Soproni Liga befejezése előtt a Lombard Pápa a 12. pozíciót foglalja el a 16 csapatos pontvadászatban. Véber György irányításával remek őszt tudhat maga mögött a sárga-fekete gárda, hiszen 15 fordulót követően újoncként a hetedik helyről vonultak téli pihenőre. Tavasszal érthetetlen módon elmaradt a további jó szereplés, a megszerezhető 33 pontból ezidáig mindössze hetet gyűjtöttek be Bárányosék. A gyengébb szereplés okát hétről-hétre játékosok, szakvezetők, szurkolók egyaránt próbálják megfejteni, egyelőre kevés sikerrel. A Lombardot sújtó játékvezetői ítéletek (Haladás, Ferencváros), a súlyos sérülések (Nagy Sándor, Orosz Péter), az eltiltások (Véber György, Bali Péter) vagy egyszerűen csak a balszerencse mind közrejátszhat abban, hogy - ha csak kicsit is – de megérintette a klubot a kiesés szele. Természetesen Pápán mindenki szentül hisz a bentmaradásban (és senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy jövőre is első osztályú tagsággal rendelkezik majd a Pápa), ám annyi bizonyos, hogy a nyári szünetben jelentős játékos- és főleg szemléletbeli változásokra van szükség.

Természetesen – mint mindig – most is kíváncsiak vagyunk véleményükre: Önök szerint mi lehet a gond, min kellene változatni, milyen módon lehetne a leggyorsabban kilábalni a gödörből?

A Lombard hátralévő mérkőzései:

Május 8. 18:00 Nyíregyháza – Lombard Pápa
Május 15. 18:00 Lombard Pápa – Paks
Május 18. 18:00 FTC - Lombard Pápa
Május 23. 18:00 Lombard Pápa - Kaposvár

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:32:25

Világbajnokok a pápai légtáncosok


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 10:15:50

Történelmi sikert értek el a kalapácsvetők


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra


ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:26:34

Nemzetközi galambkiállítás a Sportcsarnokban