Újabb rangadóra készül a Perutz FC


2017-11-04 17:16:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb rangadóra készül a Perutz FC főképe
Újabb fontos rangadót vív az NB III-as labdarúgó bajnokságban a Pápai Perutz FC. A pápai alakulat november 5-én 13:30-tól a Puskás Akadémia II-vel találkozik. A 13. forduló párosításának pikantériáját az adja, hogy a feleket mindössze egy pont választja el egymástól, egy esetleges hazai győzelemmel tehát ismét előrébb léphetnének a tabellán Marton Miklós tanítványai. A vendéglátók hetek óta pazar formában futballoznak, hiszen szeptember 16-a óta nem kaptak ki, azóta öt győzelem és egy döntetlen Somogyi Richárdék mérlege, legutóbb hátrányból tudtak pontot szerezni az éllovas Érd otthonában. A Felcsút hat győzelemmel, két döntetlennel, négy vereséggel az ötödik helyen áll a tabellán, eredményeiket böngészve látható, hogy hullámzó teljesítményt nyújtanak, a pápaiak edzője szerint a meccs végkimenetelét nagyban befolyásolhatja, hogy az NB I-es csapatból hány visszajátszó lesz.
- Nem tartom igazságosnak, hogy az első osztályú csapatok akkor és azokat adják vissza az NB III-ba, amikor akarják. Közvetlen riválisról beszélünk, így több visszajátszóra számítok, játékunkat és taktikánkat is ez fogja meghatározni. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel lépünk majd pályára, csak magunkra koncentrálunk, támadni szeretnénk, hogy góllal, gólokkal örvendeztessük meg a közönségünket, akikre ezúttal is nagyon számítunk.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-29 14:04:58

Drámai hajrá, utolsó másodperces kosárral kapott ki a Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 15:28:25

Szünet után dőlt el a meccs


ajánlott cikk főképe

2018-08-23 13:24:37

Csapatfotózás a Perutznál


ajánlott cikk főképe

2018-06-21 13:44:02

Kiemelkedő félévet zárt a Bakony Judo Klub