Nagy csatában őrizte meg veretlenségét a Kilián DSE


2017-11-06 14:29:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy csatában őrizte meg veretlenségét a Kilián DSE főképe
A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában a mezőny két veretlen csapata találkozott egymással, a Kilián DSE gárdája Balatonszemest fogadta a Sportcsarnokban. Mindkét alakulat korábbi öt találkozóját sikeresen vette, ráadásul a játékosok jól is ismerték egymást, így kiélezett két félidőre volt kilátás. Az első 30 percben tapasztalt játék is ezt igazolta, hiszen 10-10 állt az eredményjelzőn. A második felvonásban egy négyperces szemesi gólcsendet kihasználva Pődör Patrícia és Györkös Hanna vezérletével háromgólos előnyt szerzett a Kilián, melyet egészen az utolsó öt percig őrzött, ekkor azonban a nyolc gólig jutó Szappanos jóvoltából fordítottak a vendégek (22-23). Minden maradék energiáját mozgósították a hazaiak, akik végül nagy csatában visszavették a vezetést, és a minimális előnyt meg is őrizték a lefújásig.

Kilián DSE – Balatonszemes 25-24 (10-10)

Koncz János: Végig a kezünkben volt a meccs, de a sok egyéni hiba miatt a vártnál szorosabb volt a mérkőzés. Hullámzó volt a teljesítményünk, tudtuk, hogy jó kapusa van ellenfelünknek, ez a megilletődöttség meg is látszott a ziccerek és a hétméteresek kihasználásánál, utóbbi tekintetében nem végeztünk túl jól, hiszen nyolcból mindössze négyet sikerült értékesíteni. A fáradtság okolható a sok technikai hibákért, ugyanis nem akartam megbontani a kezdőcsapatot, örömteli viszont, hogy egy éve veretlenek vagyunk, rendkívül összetartó a társaság, bízom benne, hogy az alapszakasz után a rájátszás is hasonló sikereket tartogat számunkra.

Pápai gólszerzők:
Pődör Patrícia 10
Nagy Zsófia 7
Györkös Hanna 6
Bolla Enikő 1
Esztergomi Stella 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság