Nagy csatában őrizte meg veretlenségét a Kilián DSE


2017-11-06 14:29:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy csatában őrizte meg veretlenségét a Kilián DSE főképe
A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában a mezőny két veretlen csapata találkozott egymással, a Kilián DSE gárdája Balatonszemest fogadta a Sportcsarnokban. Mindkét alakulat korábbi öt találkozóját sikeresen vette, ráadásul a játékosok jól is ismerték egymást, így kiélezett két félidőre volt kilátás. Az első 30 percben tapasztalt játék is ezt igazolta, hiszen 10-10 állt az eredményjelzőn. A második felvonásban egy négyperces szemesi gólcsendet kihasználva Pődör Patrícia és Györkös Hanna vezérletével háromgólos előnyt szerzett a Kilián, melyet egészen az utolsó öt percig őrzött, ekkor azonban a nyolc gólig jutó Szappanos jóvoltából fordítottak a vendégek (22-23). Minden maradék energiáját mozgósították a hazaiak, akik végül nagy csatában visszavették a vezetést, és a minimális előnyt meg is őrizték a lefújásig.

Kilián DSE – Balatonszemes 25-24 (10-10)

Koncz János: Végig a kezünkben volt a meccs, de a sok egyéni hiba miatt a vártnál szorosabb volt a mérkőzés. Hullámzó volt a teljesítményünk, tudtuk, hogy jó kapusa van ellenfelünknek, ez a megilletődöttség meg is látszott a ziccerek és a hétméteresek kihasználásánál, utóbbi tekintetében nem végeztünk túl jól, hiszen nyolcból mindössze négyet sikerült értékesíteni. A fáradtság okolható a sok technikai hibákért, ugyanis nem akartam megbontani a kezdőcsapatot, örömteli viszont, hogy egy éve veretlenek vagyunk, rendkívül összetartó a társaság, bízom benne, hogy az alapszakasz után a rájátszás is hasonló sikereket tartogat számunkra.

Pápai gólszerzők:
Pődör Patrícia 10
Nagy Zsófia 7
Györkös Hanna 6
Bolla Enikő 1
Esztergomi Stella 1

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-18 00:00:06

Füredi Dániel az U16-os válogatottban


ajánlott cikk főképe

2018-05-15 12:37:55

Vízilabda: Két pápai győzelem hazai vízben


ajánlott cikk főképe

2018-08-17 13:42:17

Masszív csapattal találkozik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-06-02 12:17:56

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC