60 éve tartó boldog házasságban


2010-05-06 16:43:20  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


60 éve tartó boldog házasságban főképe
Meglepetésműsorral készültek a Teveli úti otthonház dolgozói a Sós házaspár köszöntésére, Margit néni és Dani bácsi ugyanis kerek 60 éve fogadtak örök hűséget egymásnak. Az alkalmon a család négy generációja vett részt, jelen volt a házaspár fia, unokája és dédunokái is. Az ünnepelteket Hauber Lívia részlegvezető köszöntötte, majd a dolgozók és a lakók versekkel, dalokkal tisztelegtek a Sós házaspár gyémántlakodalma előtt.
Sós Dániel és felesége már 10 éve él az otthonban boldogságban és egyetértésben. Margit néni 92 évesen is még rendkívül aktív, gyakran szerepel az otthon által meghirdetett versmondó versenyeken, ünnepségeken. Férje, Sós Dániel 87 éves, hallása az utóbbi időben nagymértékben romlott, így ő kevésbé vállal aktív szerepet az otthon társas életében.
A Sós házaspár mit sem sejtve a rendezvényről, meglepetten és meghatottan fogadta a megindító műsort, az ajándékokat és végül a hatalmas tortát, melyet az otthon dolgozói sütöttek e különleges alkalomra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet