Kispályás díjkiosztó


2017-11-10 09:27:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás díjkiosztó főképe
A Városi Kispályás Bizottság a Sportcsarnok különtermében díjazta a 2017.évi pontvadászat első- és másodosztályának legjobb csapatait illetve legtöbb gólt elért játékosait. Ahogy arról korábban hírt adtunk, az idei menetelést összesen 17 alakulat kezdte meg, szezon közben azonban két együttes is visszalépett a küzdelmektől. Az első osztályban a szezonzáró meccsen derült fény a bajnok kilétére, és mivel a Spartacus '98 Gépkölcsönző FC legyőzte a Kiliáni Ördögöket, sorozatban negyedszer hozzájuk került a bajnoknak járó trófea.
- A szezon első fele nem a tervezettek szerint alakult, sajnos többen is sérüléssel bajlódtak, így csak az ötödik helyen fordultunk - értékelte a tavaszi szezont Gőgös Kornél a bajnokcsapat képviselője. - Az őszi idény már szebbre sikeredett, melynek köszönhetően egészen a második pozícióig feltornáztuk magunkat és ismét partiban voltunk a bajnoki címért. Így történhetett meg, hogy az aranyéremről az utolsó meccs döntött, sajnos játékvezető nélkül játszottuk le a döntőnek beillő két félidőt, melyen a második játékrész második felében a mi javunkra el tudtuk dönteni a meccs és a bajnoki cím sorsát.

Az első osztály végeredménye:
1. Spartacus '98 Gépkölcsönző FC 31 pont
2. Kiliáni Ördögök 28
3. Combragyöngék-Presztízs 27

Gólkirály: Pődör Szabolcs (Valkon Sector) 24 gól

A másodosztályban a Kertváros rajt-cél győzelmet aratott, elsőségük nem forgott veszélyben, 12 meccsből tízet megnyertek Kun-Szabó Attiláék, akiknél a siker kulcsa talán az lehetett, hogy a rutinos és fiatal játékosok megfelelően egészítették ki egymást a pályán.
- Bár létszámproblémákkal küzdöttünk az év során, viszonylag simán nyertük meg az idei másodosztályú bajnokságot - mondta Kun-Szabó Attila csapatvezető. - Egy generációváltás előtt áll a Kertváros, mely büszkén mondhatom, egy fél évszázada működő baráti társaság, ezidáig több mint húsz alkalommal szereztünk bajnoki címet. Egyetértek a többi csapatvezetővel, miszerint változásra van szükség mind a szervezők, mind a csapatok részéről, van pár játékos, aki olyan hangnemet üt meg a játékvezetőkkel szemben, hogy emiatt nem hajlandóak levezetni a mérkőzéseket, persze ezek a labdarúgók a legnagyobb reklamálók, hogy miért nincs bíró a meccsen. Remélem 2018-ra lesz javulás minden tekintetben.

A másodosztály végeredménye:
1. Kertváros 30 pont
2. Nagygyimót SE 25
3. Tökutolsó FC 18

Gólkirály: Gödri Zsolt (Nagygyimót SE) 24 gól

A díjkiosztón a bizottság képviselői elmondták, a következő bajnokság a tervek szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében valósul meg, annak érdekében, hogy minden mérkőzésen legyen játékvezető, elkészüljenek a jegyzőkönyvek és a találkozókat se halasszák hónapokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel