24 órás kispályás focitornára várják a jelentkezőket


2017-11-10 10:31:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


24 órás kispályás focitornára várják a jelentkezőket főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a labdarúgást kedvelő csapatok, baráti közösségek részére a sportolási lehetőség biztosítása céljából a Városi Sportcsarnokban december 16-án és 17-én ismét megrendezi a 24 órás labdarúgó tornáját. A nevezési díj: 10.000 Ft/csapat, a nevezési határidő november 29. (szerda). A nevezési lapokat és díjat a nevezési határidőig személyesen lehet a JMSZK gazdasági irodájába eljuttatni (Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ, 8500 Pápa, Erzsébet liget 1.), a sorsolást és pontos csoport- illetve időbeosztást minden csapatvezető e-mailben megkapja november 30-ig.
Az ünnepélyes megnyitót december 16-án, szombaton 17:30-tól tartják, a torna 18 órai kezdéssel indul, mely másnap, december 17-én 18 órakor ér véget. A szervezők maximum 24 csapat jelentkezését tudják elfogadni. A tornával kapcsolatban érdeklődni Németh Máténál, a 20/938-1746-os telefonszámon, illetve a jmszk.sportszervezo@gmail.com e-mail címen lehet.

A torna részletei ITT, a nevezési lap letölthető IDE kattintva!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!