Márton-napi kézműves kuckó


2017-11-11 17:23:05  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Márton-napi kézműves kuckó főképe
Az Eötvös utcai Kultúr-Kuckóban Márton-napi kézműves délelőttöt rendezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai csoportja. A ma délelőtt megtartott rendezvényen a Márton naphoz és az őszhöz kapcsolódó kézműves foglalkozásokkal, különféle játékokkal és a kuckós rendezvényekről már jól ismert könyvcsere programmal vártak mindenkit a szeretetszolgálat önkéntesei, nyári hagyományőrző táboruk résztvevői pedig most vehették át az általuk készített és később kiégetett agyag tárgyakat.
A Márton-napi kézműves kuckóban minden korosztály találhatott neki megfelelő elfoglaltságot. A kézműves asztaloknál a muffin papírok tökké alakultak, a műanyag kanalakból és papírtányérokból ügyes kezek libákat alkottak, de volt lehetőség közös, családi művek alkotására is. Emellett voltak, akik a Kuckó társasjátékaival, vagy kisautó-parkjával játszottak, vagy éppen kártyáztak. Mindezeken túl örömteli találkozásokat is hozott a délelőtt: sok könyv talált új gazdára a könyvcsere programnak köszönhetően.
A szeretetszolgálat pápai csoportja az elkövetkező időszakban több programot is szervez. November 22-én folytatódik a Segítünk, hogy segíthess! elnevezésű gyermek-egészségügyi előadássorozatuk, december 2-án jótékonysági vásárral és kézműves foglalkozásokkal részt vesznek a Megaforce Dance Cup-on, és az ünnepek előtt újabb családi délelőttöt is terveznek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!