Elfogatóparancs Horváth Erik ellen


2017-11-12 12:12:10  | cikk: HuHa  | 


Elfogatóparancs Horváth Erik ellen főképe
A Pápai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki a fenti képen látható Horváth Erik ellen - tájékoztatta hírportálunkat dr. Nagy Ákos rendőr alezredes. Elmondta, a kapitányság 235/2017 bűnügyi számon elfogadóparancsot bocsátott ki Horváth Erik, 23 éves, pápai lakhellyel rendelkező személy ellen.
-Horváth Erik megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ez év márciusában jogellenesen behatolt egy ingatlan udvarára, ahonnan eltulajdonított egy Seat típusú gépkocsit. A gépjárművet jogosulatlanul, önkényesen használta, később a gépjárművet megtaláltuk - közölte az alezredes.
A Horváth Erik ellen folyó nyomozati cselekmények sorában a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a közelmúltban körözési akciót rendelt el a férfi kézrekerítése érdekében, ennek során egy ingatlanban házkutatást tartottak, egy személyt pedig előállítottak a kapitányságra.
-A házkutatás során lefoglaltunk 58,2 gramm bruttó tömegű kábítószergyanús növényi anyagmaradványt, ami a nyomozás adatai alapján Horváth Erik tulajdonát képezi - tájékoztatott dr. Nagy Ákos.
Dr. Nagy Ákos, a PRK bűnügyi osztályának vezetője tájékoztatta hírportálunkat 

Információink szerint a házkutatás Horváth Erik egyik tartózkodási helyén, a Pápa, Kisfaludy utca 3. számú ingatlanban zajlott, az itt lakó személyek ellen már korábban számos lakossági panasz érkezett. Ezzel kapcsolatban azt alezredes úgy fogalmazott, bátorítja a lakosokat arra, hogy panaszukkal keressék a kapitányságot, vagy akár személyesen őt. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ezen ingatlanban, Horváth Erik lakrészében találtak rá a kábítószergyanús anyagra.
Ez a doboz rejtette a kábítószergyanús anyagot

A Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Horváth Erik jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen a Pápai Rendőrkapitányságon vagy a kapitányság 06-89-313-011-es telefonszámán, avagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-22 18:12:20

Piaci körkép


ajánlott cikk főképe

2018-06-29 18:25:43

Projektlátogatás és beszámolók a képviselő-testület ülésén


ajánlott cikk főképe

2018-07-09 20:13:20

Jótékonysági koncert a templomért


ajánlott cikk főképe

2018-09-05 13:12:21

Készül a felépítményt tartó zsalu a MIG-21-es emlékműnél