Két hazai piros és négy Perutz gól Székesfehérváron


2017-11-12 18:38:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két hazai piros és négy Perutz gól Székesfehérváron főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 14. fordulójában 1-0-s félidő után a Pápai Perutz FC magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Videoton II otthonában. A mérkőzést a hazaiak két kiállítás miatt kilenc emberrel fejezték be, ettől függetlenül megérdemelten nyertek a pápaiak, akik a játék minden elemében jobbnak bizonyultak ellenfelüknél.
A tabellán elfoglalt helyezések alapján igazi rangadó várt az ötödik helyen álló Perutz FC-re, mely a negyedik pozíciót elfoglaló Videoton II-nél vendégeskedett. A pápaiaknak remekül sikerült feltérképezni az ellenfelet, hiszen végig domináltak az első 45 percben, több gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, előbb egy szöglet utáni fejes landolt a hazai kapus ölében, majd több ígéretes kontralehetőséget sem sikerült góllal befejezni. Egészen a 42. percig úgy tűnt, nem születik gól az első félidőben, ám ekkor Szabó Zsolt egy pontrúgás után egy hosszúba érkező labdát a gólvonal mögé juttatott 0-1. A második félidő 20. percében a csereként pályára lépő Jurik Patrik duplázta meg a pápai előnyt, aki szintén egy pontrúgás után mattolta Hársfalvi kapust 0-2. A 72. percben emberhátrányba került a Videoton, egy szabálytalanság után Ujvári kapta meg második sárga lapját. Tíz perccel a lefújás előtt eldőlt a három pont sorsa, egy kiugratás után Nagy Bálint talált be 0-3. Érthető módon nehezen viselték a pályán történteket a hazaiak, a 86. percben egy fault után Lencsés rúgta fejbe a labdával az egyik vendégjátékost, amiért a játékvezető leküldte a pályáról. A hátralévő öt percben a Perutz meglőtte negyedik gólját is, három perccel a lefújás előtt szintén egy szép összjáték után Németh talált be 0-4. A Perutz mérlege ezzel a győzelemmel az elmúlt nyolc hétben hét győzelem és egy döntetlen.

Marton Miklós: Taktikus, fegyelmezett játékkal egy jó erőkből álló Videoton II-t győztünk le. Idegenben mindig értékes a siker, gratulálok a csapatnak, amiért ilyen produkcióval rukkoltak elő, ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. Célunk a folytatásban nem is lehet más, mint hogy a szezonból hátralévő két hazai mérkőzésünket győztesen vívjuk meg, és akkor kedvező pozícióból várhatjuk a tavaszi folytatást.

Videoton II. - Perutz FC 0-4 (0-1) Gsz.: Szabó Zs., Jurik, Nagy B., Németh

Videoton II.: Hársfalvi - Ujvári, Réti, Hadzic, Lencsés, Burka, Szabó, Galacs, Tarnóczi, Varjas (Szabó 69), Kondor (Lassú 74), edző: Tímár Krisztián

Perutz FC: Sánta - Domján, Császár, Kozma, Farkas - Nagy B., Somogyi (Jurik 60), Baldauf (Skriba 68), Németh L., Hanzl (Horváth T. 79) - Szabó Zs., edző: Marton Miklós.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség