Amatőr fallabda bajnokságot rendeznek


2017-11-15 11:27:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Amatőr fallabda bajnokságot rendeznek főképe
A Várkertfürdő szervezésében november 26-án vasárnap ismét fallabda bajnokságot rendeznek, melyre amatőrök és haladók jelentkezését egyaránt várják. „Ha szeretsz fallabdázni, ha kedveled a jó társaságot, ha nem riadsz meg a kihívásoktól, téged is várunk őszi amatőr fallabda versenyünkre” - olvasható a felhívásban. A szervezők a kezdőknek és a haladóknak külön kategóriát biztosítanak, minden induló jutalomban részesül, a kategóriák győztesei fallabda bérleteket kapnak. Nevezési határidő november 24. péntek, 12 óra.  A kitöltött nevezési lapokat a fürdő recepcióján vagy a varkertfurdo@varkertfurdo.hu e-mail címre várják.
Nevezési lap letölthető ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot