Révfülöpi vendégek a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubjánál


2017-11-15 23:18:14  | cikk: Babos Petra  | 


Révfülöpi vendégek a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubjánál főképe
Több mint 15 éve alakult meg városunkban a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubja. A csoportnak jelenleg ötven tagja van, de folyamatosan bővülnek, s továbbra is várják az új tagok jelentkezését. A klub elsősorban távközlési nyugdíjasokból és azok hozzátartozóiból alakult, de mára már olyanok is csatlakoztak, akik kedvet éreztek a csoport foglakozásaihoz.
A klub titkára, alapítója Visváderné Cseh Mária nemrégiben ismerkedett meg a révfülöpi Őszirózsa Nyugdíjas Klubbal, s úgy gondolták a vezetőséggel, hogy a révfülöpi csoportot meghívják Pápára.
-Úgy gondoltuk, hogy egy nagyon jó társközösség lehet a révfülöpi. Nagy öröm számunkra, hogy elfogadták a meghívást, s reméljük, egy gyümölcsöző kapcsolat alakul majd ki köztünk - mondta az alapító.
A pápai baráti, családias társaság kéthetente tartja összejöveteleit a Huszár Közösségi Házban. A klubtagok különböző előadásokon is részt vehetnek, de negyedévente a születésnaposokat és a névnaposokat is megköszöntik.
Somogyi Gábortól, a révfülöpi klub elnökétől megtudtuk, nagy örömmel jöttek el Pápára a csoport tagjai. Remélik, hamarosan újra találkozhatnak, terveik között szerepel, hogy a pápaiakat nyárra hívják majd el a Balaton parti településre.
A Huszár Közösségi Ház nagytermében összegyűlt tagokat Kocsis Károly elnök köszöntötte, aki reményét fejezte ki a két csoport közötti jó együttműködésről.
A jó hangulatú délután folyamán fellépett a nagygyimóti Fürge Ujjak Klub is, akikkel szintén jó kapcsolatot ápolnak a pápaiak.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-02 16:38:44

A robotika alapjaival ismerkedhettek a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2018-06-24 22:44:21

Csendes csodák


ajánlott cikk főképe

2018-05-23 23:17:44

A borsosgyőri főutcát is felújítják


ajánlott cikk főképe

2018-08-25 22:58:26

Sikeres volt a megyei roma nap Pápán