Révfülöpi vendégek a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubjánál


2017-11-15 23:18:14  | cikk: Babos Petra  | 


Révfülöpi vendégek a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubjánál főképe
Több mint 15 éve alakult meg városunkban a Pápai Távközlési Nyugdíjasok Klubja. A csoportnak jelenleg ötven tagja van, de folyamatosan bővülnek, s továbbra is várják az új tagok jelentkezését. A klub elsősorban távközlési nyugdíjasokból és azok hozzátartozóiból alakult, de mára már olyanok is csatlakoztak, akik kedvet éreztek a csoport foglakozásaihoz.
A klub titkára, alapítója Visváderné Cseh Mária nemrégiben ismerkedett meg a révfülöpi Őszirózsa Nyugdíjas Klubbal, s úgy gondolták a vezetőséggel, hogy a révfülöpi csoportot meghívják Pápára.
-Úgy gondoltuk, hogy egy nagyon jó társközösség lehet a révfülöpi. Nagy öröm számunkra, hogy elfogadták a meghívást, s reméljük, egy gyümölcsöző kapcsolat alakul majd ki köztünk - mondta az alapító.
A pápai baráti, családias társaság kéthetente tartja összejöveteleit a Huszár Közösségi Házban. A klubtagok különböző előadásokon is részt vehetnek, de negyedévente a születésnaposokat és a névnaposokat is megköszöntik.
Somogyi Gábortól, a révfülöpi klub elnökétől megtudtuk, nagy örömmel jöttek el Pápára a csoport tagjai. Remélik, hamarosan újra találkozhatnak, terveik között szerepel, hogy a pápaiakat nyárra hívják majd el a Balaton parti településre.
A Huszár Közösségi Ház nagytermében összegyűlt tagokat Kocsis Károly elnök köszöntötte, aki reményét fejezte ki a két csoport közötti jó együttműködésről.
A jó hangulatú délután folyamán fellépett a nagygyimóti Fürge Ujjak Klub is, akikkel szintén jó kapcsolatot ápolnak a pápaiak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-18 15:40:36

A háziorvosi és az ügyeleti rendelők ajtói is zárva vannak


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-06-01 14:35:36

Új mezőgazdasági gépkereskedés nyílt Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-08 15:27:32

Szigorú takarékossági intézkedésekről döntött a polgármester