A dobogón telel az U19


2017-11-16 20:54:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A dobogón telel az U19 főképe
A nyolcadik fordulóból halasztott mérkőzés pótlásával búcsúzott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lánycsapata a 2017/2018-as labdarúgó pontvadászat őszi szezonjától. Jó formában, ennélfogva győzelmi esélyekkel várta a Balaton-partiak elleni két félidőt Pődör Ákos csapata, hiszen a lányok az elmúlt öt meccsüket zsinórban megnyerték, 29 gólt lőttek és mindössze kettőt kaptak. Jól is indult a szezonzáró, hiszen Pődör Patrícia jóvoltából mindjárt a második percben gólt ünnepelhettek a hazaiak, ezután aztán sokáig a mezőnyben folyt a játék. Tíz perccel a szünet előtt Pődör Patrícia megszerezte saját maga és csapata második találatát, 2-0-val fordultak a csapatok. A második félidőben is két találatot láthattak a nézők, előbb Bereczky Franciska 3-0-ra módosította az eredményt, a becsületgól tíz perccel a lefújás előtt Kovács Eszter nevéhez fűződik.
- Kifejezetten jól játszottunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést - értékelt a lefújás után Pődör Ákos. - Mivel közvetlen riválisról beszélünk, nagyon készültünk a meccsre, ennek szellemében kezdtünk és játszottunk az első 45 percben. Góljaink szép akciók révén születtek, a második játékrészben aztán biztonsági játékra törekedtünk, emiatt kevesebb veszélyes támadást tudtunk vezetni, de a győzelem így sem forgott veszélyben.
Az U19 hat győzelemmel, két vereséggel a Kaposvár és a Gyirmót mögött a harmadik helyről várja a márciusi folytatást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen