Megszakadt a jó sorozat


2017-11-18 14:25:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megszakadt a jó sorozat főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es csapata a korábbi mérkőzéseket figyelembe véve győzelmi esélyekkel lépett pályára az őszi idény utolsó hazai találkozóján, melyen Igor Nicsenko tanítványai Mosonmagyaróvárral mérték össze tudásukat. A Perutz Stadion műfüves pályáján szemerkélő esőben előbb az U17 igyekezett folytatni hetek óta tartó jó sorozatát, a pápaiak ugyanis nyolc mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, mérlegük hat győzelem és két döntetlen volt. Sajnos a remélt jó folytatás elmaradt, ugyanis Németh Noel kilencedik és 73. percben lőtt góljával a vendégek elvitték a három pontot Pápáról.
- Azt szokták mondani, minden jó sorozat megszakad egyszer, ez ma nálunk az MTE ellen következett be - nyilatkozta a lefújás után Igor Nicsenko. - Sajnos két meghatározó játékosom nem állt ma rendelkezésemre, a helyükre felhozott fiatalok nem tudták pótolni őket, ami döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Ettől függetlenül a srácok megtettek mindent, küzdöttek, hajtottak, de nem sikerült egy pontot sem itthon tartani. Az utolsó, idegenbeli fordulóban próbálunk javítani és olyan eredményt elérni, hogy tavasszal odaérhessünk a dobogóra.
Az U17-hez hasonlóan az U19 is alulmaradt 3-1 arányban, folytatás Csornán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor